Sociální sítě
Nahoru

LR Discovery Sport se představil v Paříži v pravém britském stylu

Značka Land Rover představila den před začátkem pařížského autosalonu nový model Discovery Sport uprostřed města na řece Seině na 80 metrů dlouhém člunu. Dva vozy předvedly skvělou show a jejich cesta byla lemována sedmi páry holínek, které symbolizovaly univerzální uspořádání sedadel 5+2. Vůz je vhodný především pro rodiny a jejich aktivní outdoorový život. Z přehlídkového mola právě probíhajícího Fashion Weeku si odskočila překvapit diváky Rosie Huntington-Whiteley, aby představila a zapózovala vedle Discovery Sport a 4,5 metrů vysokých holínek s britskou vlajkou. Po prvním představení modelu pro všechna světová média, 80 metrů dlouhý člun pokračoval v plavbě po řece Seině kolem památek jako je Eiffelova věž nebo Notre-Dame. Model Discovery Sport bude vystaven na autosalonu v Paříži hned od začátku akce, tedy od 2. října.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.