Sociální sítě
Nahoru

Vertu Aster: ryze anglický smartphone

Vertu, výrobce luxusních mobilních telefonů, uvádí na trh nový, ryze anglický model smartphone – Aster. Ručně vyráběný telefon z nejkvalitnějších materiálů je nabízen v pestré škále barev s možností monogramu nebo individuálního gravírování. Nový telefon je vybaven Dolby Digital Plus, virtuálním prostorovým zvukem a certifikovaným fotoaparátem Hasselblad. Massimiliano Pogliani, generální ředitel Vertu, k tomu řekl: „touha spotřebitelů po výrobcích Vertu vytváří nový životní styl. Naši zákazníci ocení nejen jedinečnost a ruční výrobu, ale hlavně moderní styl a trendy, především v pestré škále barev a materiálech. Očekávají nejen výrobky nejvyšší technické úrovně, ale hlavně jejich jedinečnou krásu. Na rozdíl od Signature Touch s mužným designem, jehož popularita mezi našimi tradičními a firemní zákazníky stoupá, je Aster určen pro zákazníky, kteří touží po luxusu a decentní eleganci. Nechtějí ale slevit z technických parametrů a hledají něco více okouzlujícího. Aster není jen telefon, ale především módní doplněk. Vertu nyní umožňuje našim globálním zákazníkům jedinečnou kombinaci precizní ruční práce, kvalitního materiálu a technologií doplněnou nejlepšími zkušenostmi. Strategie pro následujících 18 měsíců bude zaměřena na zvyšující se kvalitu materiálů a služeb a na širší nabídku možnosti personifikace telefonu.

Aster nabízí moderní verzi telefonu Vertu. Jeho jemné rysy a titanový plášť s leštěnou úpravou v kontrastu s texturou přírodní usně podtrhuje jeho eleganci. 4.7- palcový HD displej a 13mp objektiv je vysoce chráněn před poškrábáním 117 karátovým, 5.1- palcovým pevným safírovým sklem páté generace. Vertu používá safír pro luxusní telefony již od konce 90. let a nepřetržitě pracuje na zlepšování jejich precizní aplikace. Po více než desetileté zkušenosti je Vertu nejlepším expertem na safírový skleněný displej.

Aster bude uveden na trh v šesti různých sytých barvách v sedmi produktových provedeních: Onyx Calf, Blush Calf, Lagoon Calf, Caviar Karung, Tangerine Karung, Cognac Ostrich and Raspberry Ostrich. Škála jedenácti Aster krytů ve třech různých stylech stojí za jedinečným designem telefonu. Žádné dva Vertu Aster telefony nejsou identické, protože Aster je ručně vázaný v kůži, jejíž každý kus je jedinečný. Majitelé Aster si mohou svůj telefon nechat personifikovat. Vertu Aster nabízí výjimečné připojení prostřednictvím své optimalizované antény, která umožňuje přístup k vysokorychlostním datům prostřednictvím quad-band GSM, 3G a LTE 4G. Schopnost připojení ke 4G síti znamená, že se webové stránky načítají okamžitě a stažení skladby trvá pár sekund.

Aster nabízí bezchybný zvuk díky Dolby Digital Plus. Kvalita hovoru je zajištěna pomocí funkcí potlačení šumu uplink a downlink a 2.3GHz Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core procesor přináší úžasnou rychlost. Integrované stereo reproduktory jsou nastaveny na mimořádně čistý přenos zvuku bez zkreslení okolního prostředí. Vertu i v modelu Aster spolupracuje s Hasselblad, světově nejproslulejší značkou profesionální fotografie. Zadní certifikovaná 13mp Hasselblad kamera má skleněnou safírovou čočku a antireflexní vrstvu, zatímco přední kamera slouží pro videohovory. 4.7-palcový full HD displej má rozlišení 473ppi a je chráněn 5.1-palcovým pevným safírovým sklem páté generace.

Vlastnictví Aster zahrnuje šestiměsíční bezplatnou službu Classic Concierge, která je k dispozici nepřetržitě. Vertu Concierge je dostupná prostřednictvím hlasu, emailu nebo live chatu odkudkoliv.

Vertu LIFE nabízí zákazníkům individuální výběr jedinečných výhod a neomezený přístup na exkluzivní akce, které si můžete vybrat přímo na zařízení. Funkce zahrnují bezplatné vstupy do nejexkluzivnějších privátních klubů, spa a fitness center po celém světě, stejně jako vstupy na uzavřené akce a nákupy pouze pro zvané, na základě vašich osobních preferencí a polohy.

Vertu CERTAINTY chrání Vertu telefon a data nejlepšími dostupnými technologiemi. Šifrovaná komunikace zahrnující hovory, textové zprávy a video, ve spolupráci s Silent Circle, je bezplatná pro majitele Aster po dobu 12 měsíců. Šest měsíců bezplatné služby poskytované iPass nabízí neomezený přístup k zabezpečeným Wi-Fi po celém světě – přes 13 milionů zabezpečených WiFi hotspotů ve 123 zemích. Služba zahrnuje také 12ti měsíční bezplatný přístup k aplikaci Kaspersky Mobile Security včetně antivirus a ochrany proti krádeži telefonu.

S uvedením modelu Aster na trh představí Vertu e-commerce platformu, která se rozběhne globálně od října 2014. Od začátku příštího roku budou moci zákazníci nakupovat přímo z vertu.com odkudkoliv na světě. Tento krok umožní zákazníkovi vlastní personifikaci telefonu před objednáním na vertu.com. Tyto novinky jsou jen dalším krokem k vytvoření jedinečné zákaznické zkušenosti všech uživatelů výrobků značky Vertu.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.