Sociální sítě
Nahoru

Večírek v dobře utajovaném „hanbinci“ Falešná Kočička!

V tradičních prostorách sálu Boccaccio v Grand Hotelu Bohemia v Praze se 9. října 2014 od 20.00 hodin uskuteční večer pro kultivované požitkáře s názvem Bohemian No. 5. Cabaret & Burlesque zábava pro kultivované požitkáře vás zavede mj. do fiktivního hanbince Falešná Kočička, nebude chybět ani erotická pointa v podobě krásných žen a skvělé jídlo a pití.

Termín:

9. října od 20.00 hod.

Místo:

Sál Boccaccio

Grand Hotel Bohemia

Králodvorská 4, Praha 1

Téma:

Zábava pro kultivované požitkáře

Cabaret&Burlesque

Navazuje na Viva Cabaret!

Přenesete se do atmosféry fiktivního hanbince „Falešná Kočička“ a společně s herci, zpěváky, umělci prožijete salónní atmosféru kabaretu s dekadentními prvky. Komorně revuální program s dekadentními prvky

Atmosféra kabaretů a „ zapovězených podniků“ éry dávno minulé. Hosté budou vtaženi do děje fiktivního „hanbince“ Falešná Kočička. Pod přísným vedením kabaret-mamá Ester Kočičkové…….

Diváky dojmou originální verše a niterné osudové výpovědi, drezúry a kaskadérská čísla….

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.