Sociální sítě
Nahoru

Linie sluchátek Unik od Happy Plugs

Happy Plugs, značka, která nedávno uvedla sluchátka ze zlata, představuje novou edici sluchátek Unik, která reaguje na aktuální letošní podzimní trendy. A navíc, každý kus sluchátek této edice je skutečně unikát. Sluchátka Happy Plugs oslovují všechny ty, kdo chtějí svůj každodenní outfit doladit k dokonalosti. Právě proto reaguje tento švédský výrobce módního příslušenství na trendy, které představují největší světové fashion značky pro letošní podzim. Po loňském uvedení zářivých zlatých a stříbrných sluchátek, které se staly hitem časopisu Glamour, přichází Happy Plugs s edicí Unik. Ta zahrnuje sluchátka Camouflage s působivým army vzorem a modely Leopard. Unik znamená, že každý jednotlivý kus má skutečně jedinečný design. Edice Unik přináší sluchátka v provedení earbud a in-ear, tedy „pecky“ a „špunty“.

Všechna sluchátka Happy Plugs vás nadchnou svým zvukem a mají zabudovaný mikrofon, takže je můžete použít i jako handsfree. Myslete na podzimní styl a slaďte se s Happy Plugs k dokonalosti.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.