Sociální sítě
Nahoru

Udělejte si z pití čaje malý rituál

S nadcházejícím podzimem a nevlídným počasím nastává čas, kdy budeme trávit více času doma než venku. K tomuto ročnímu období zkrátka patří knížky, teplé deky, voňavé čaje a zapálené svíčky. Značka Rig Tig vždy přináší krásné funkční a designové novinky a platí to i pro letošní podzim. Kolekce Theo obsahuje čajovou konvici, ohříváček, hrnky s podšálky a mini mističky, které se k chladným večerům perfektně hodí. Tito malí pomocníci úžasně dotvoří atmosféru a přípravu čaje povýší na rituál. A nezáleží na tom, zda si čaj vychutnáváte o samotě, s rodinou nebo přáteli. Rozmazlovat můžete i sami sebe.

Nádobí je vyrobené z černé kameniny a asijského bambusu. Skandinávský design se tak potkává s japonskou čajovou a sushi kulturou. A rozhodně se jedná o zajímavé prolnutí. Do ohříváčku se vkládá čajová svíčka, díky které zůstane čaj déle horký. Lze ho použít i na přihřívání různých omáček přímo na stole. Stejně jako mini mističky může i ohříváček sloužit jako svícen. Mini mističky se perfektně hodí na podávání wasabi, sójové omáčky a zázvoru, když si doma dopřáváte sushi. Podáváte-li k sushi i salát z řas nebo polévku miso, zamilujete si hrnky s podšálkem. Podšálek je vyrobený z bambusu a díky drážce nezanechává kroužky na stole. Hrnky lze samozřejmě použít i na čaj nebo usrkávání saké. Další doplňky, které vám zpříjemní podzimní dny i večery najdete na stránkách www.luxurytable.cz a v kamenné prodejně Villeroy & Boch. Ta sídlí ve 3. patře obchodního domu Kotva na Náměstí Republiky v Praze. Čekají vás zde další novinky značky Rig Tig, Stelton a mnoha dalších.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.