Sociální sítě
Nahoru

NARNISH se představuje v Debut Gallery

NARNISH, společný projekt studentek Ateliéru designu oděvu a obuvi UMPRUM Karolíny Karpíškové a Sáry Beránkové, představuje kolekci vytvořenou exkluzivně pro Debut Gallery. Zdůraznit proces oblékání – s touto základní vizí se Karolína Karpíšková a Sára Beránková pustily do realizace nevšedního projektu NARNISH. Klíčovou inspirací úvodní kolekce Sym-Bios, která získala ocenění Elle Talent Card na letošním Designbloku, je symbióza, koexistence, objetí. Každý kus je do detailu promyšlen, obléká se pouze pomocí zavinování, provlékání a stahování. Nositel tak má více možností, jak oděv upravit. NARNISH dává příjemnou volnost ve způsobu nošení, oprošťuje od zipů a knoflíků. Kolekce zahrnuje kalhoty, topy, svetry a kabáty především z vlněných a bavlněných materiálů. Barvám dominují odstíny šedé, krémové, tmavě modré, jež doplňuje jasně červená.

Kolekce značky NARNISH je v prodeji od října v Debut Gallery, Malé náměstí 12, Praha 1.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.