Sociální sítě
Nahoru

Hotelové překvapení roku: Spa hotel Atlantic Palace

Zřejmě se shodneme, že nabídka opravdu luxusních hotelů na české scéně není co do množství objektů zájmu nijak omračující. Vítáme tedy skutečnost, že po několikaměsíční rekonstrukci se do hry již v listopadu vrací Spa hotel Atlantic Palace v srdci Karlových Varů. Má ambice zvířit stojaté vody lázeňských hotelů a to nás samozřejmě zaujalo. Podařilo se nám zjistit, čím se chystá omráčit. Spa hotel Atlantic Palace ležící v samém srdci dění Karlových Varů, jen několik kroků od Vřídelní kolonády, nabídne 21 stylových luxusních pokojů, což je tak akorát na to, aby si zachoval intimitu a nesklouzl ke komplexu připomínajícímu spíše než relaxační spa lepší ozdravovnu. Design je podle vizualizací, které jsme získali, více než příjemnou změnou, pokud zvážíme poněkud fádní designovou paletu interiérů lázeňských hotelů. Atlantic totiž i přesto, že se nachází v památkově chráněné secesní budově architekta Alfreda Bayera, vsadil po maximálně citlivé rekonstrukci na moderní současný styl, ale zároveň si ponechává notnou dávku luxusu díky okázalých materiálům a velkoryse pojatému prostoru. Oceňujeme i skutečnost, že i přesto, že atmosféra místa má celkově směřovat k absolutní relaxaci, hotel se nechystá pokoušet se hosty šikanovat odpojením od moderních technologií a v celém komplexu prý bude samozřejmostí volné připojení na wifi. Zkušení vědí, že ani toto bohužel zatím není automatické. Dvanáct hodin denně otevřené spa s vlastní relaxační terasou bude zaměřeno na komplexní lázeňskou péči, v níž samozřejmě mají figurovat procedury postavené na karlovarských léčivých pramenech.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.