Sociální sítě
Nahoru

Magdalena Vokáčová a online projekt zabývající se vztahy

Koučování je dnes poutavé, moderní slovo i oblíbená metoda. Řada lidí aktivně koučink, coby metody poznávání sebe sama, navyšování sebemotivace, upřesňování schopnosti vnímat realitu aktivně využívá. Někdo o této metodě, která nám zvyšuje všímavost reality, což umožňuje větší kontrolu sebe sama, slyšel pouze letmo. Jiní nevěřícně kroutí hlavou nad tím, že koučování slouží k tomu, abychom efektivně dosahovali cílů, a také že si jsme schopni díky tomu vytyčit vlastní cíle a následně se zaměřit na cestu, jak daných cílů dosáhnout. Magdalena Vokáčová – světově uznávaná a vyhledávaná česká koučka – svoji schopnost vést druhé lidi na cestě v objevování sebe sama a následném překonávání vnějších překážek – vidí ve svém umění nahlédnout pod povrch věcí. Dokáže rozpoznat a propojit nečekané souvislosti. Vidí možnosti člověka, o kterých zatím on sám neví. Je vnímavý pozorovatel, umí situace přesně pojmenovat. Ve své práci kouče propojuje umění a osobní rozvoj. Baví ji spojovat zdánlivě nespojitelné – spiritualitu, humor, krásu, provokaci a luxus. A právě proto, po mnoha letech praxe Magdaleny Vokáčové, coby kouče, vzniká nyní unikátní projekt – Online program „Vztahy jako umění“. Jeho součástí je několik zajímavých rozhovorů se známými osobnostmi, které budou promlouvat co ony a vztahy. Po boku s Jaroslavem Duškem, Radvanem Bahbouhem, Olgou Menzelovou a dalšími zajímavými lidmi ukáže, jak se podívat na situaci ve vztahu novýma očima. Toho, kdo programem projde čeká pohled do zrcadla. Není přece nad to, podívat se na danou situaci s nadhledem a humorem. Čekají na ně zajímaví hosté, kteří se s nimi podívají vztahům na „zoubky“ a hlavně 22 dnů, kde projdou sebekoučovací techniky, které mohou pomoci změnit jejich vztahy, a to i k sobě samým. Termín spuštění projektu je na podzim tohoto roku.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.