Sociální sítě
Nahoru

Martin Jiskra navazuje na tradici v Chagall’s Club Restaurantu

Chagall’s Club Restaurant se neustále posouvá na žebříčku luxusních restaurací směrem vzhůru. Vedení se totiž podařilo domluvit, že na post šéfkuchaře nastoupila ikona české gastronomické scény, kterou je Martin Jiskra. Ten během svých třiceti let praxe pracoval v těch nejvyhlášenějších podnicích po celém světě a stál i za úspěchy těch lokálních. Nově však jeho delikatesy bude možné ochutnávat ve Starém Městě v ulici Kozí 5. Na základě velkého ohlasu, se rozhodl navázat také na tradici restaurace a stejně jako jeho předchůdci, tak i on bude bourat celého seychelského tuňáka a připravovat z jeho masa opravdové delikatesy. Kdy? Už za týden, tedy 6. a 7. listopadu, přičemž rezervace lze dělat na telefonním čísle 739 002 347. Degustační menu, které je níže, pak vyjde na pouhých 1 490 Kč.

Sushi z tuňáka

Sashimi – plátky z tuňaìka, mango-limetkový relish, kandovaný zázvor a bílá ředkev

Tuňák na tatarský způsob, špenátovo-smetanový coulis s Botarga sušeným kaviárem z tuňáka

Jemný rybí krém s bylinkovým mascarpone, tomatovou drtí a čerstvě zauzeným tuňákem

Tortelliny plněné tuňákem v humrové pěně s thajským chřestem

Ledový kaštanový krém s mojito oplatkou

Steak z tuňaìka se šafránovým risottem, grilovaným avokádem, kapari a paprikou s bylinkovým glazé

Ledově vychlazený severský rýžový puding s horkou omáčkou z horkých višní

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.