Martin Jiskra navazuje na tradici v Chagall’s Club Restaurantu
Chagall’s Club Restaurant se neustále posouvá na žebříčku luxusních restaurací směrem vzhůru. Vedení se totiž podařilo domluvit, že na post šéfkuchaře nastoupila ikona české gastronomické scény, kterou je Martin Jiskra. Ten během svých třiceti let praxe pracoval v těch nejvyhlášenějších podnicích po celém světě a stál i za úspěchy těch lokálních. Nově však jeho delikatesy bude možné ochutnávat ve Starém Městě v ulici Kozí 5. Na základě velkého ohlasu, se rozhodl navázat také na tradici restaurace a stejně jako jeho předchůdci, tak i on bude bourat celého seychelského tuňáka a připravovat z jeho masa opravdové delikatesy. Kdy? Už za týden, tedy 6. a 7. listopadu, přičemž rezervace lze dělat na telefonním čísle 739 002 347. Degustační menu, které je níže, pak vyjde na pouhých 1 490 Kč.
Sushi z tuňáka
Sashimi – plátky z tuňaìka, mango-limetkový relish, kandovaný zázvor a bílá ředkev
Tuňák na tatarský způsob, špenátovo-smetanový coulis s Botarga sušeným kaviárem z tuňáka
Jemný rybí krém s bylinkovým mascarpone, tomatovou drtí a čerstvě zauzeným tuňákem
Tortelliny plněné tuňákem v humrové pěně s thajským chřestem
Ledový kaštanový krém s mojito oplatkou
Steak z tuňaìka se šafránovým risottem, grilovaným avokádem, kapari a paprikou s bylinkovým glazé
Ledově vychlazený severský rýžový puding s horkou omáčkou z horkých višní