Sociální sítě
Nahoru

Zažijte zářivé svátky s Rado DiaMaster

V kolekci Rado DiaMaster známé pro jednoduché linie se letos objeví dvě výjimky. První vystavuje na obdiv své mechanické srdce a druhá se pyšní diamanty. Oba modely jsou připraveny oslavovat, až se za nimi budou hlavy otáčet. Pro ni…

Hladké leštěné pouzdro z bílé high-tech keramiky zkrášluje perleťový číselník, v jehož středu je 36 zářících diamantů. Ty jsou poskládány jsou do hypnotizujícího kruhu. Lehké, odolné proti poškrábání a jednoduše nádherné hodinky budou perfektní volbou na obchodní schůzky i večerní oslavu nebo na každodenní pochůzky a rodinná setkání.

Ultra-feminní, minimalistický design pouzdra nechá vyniknout skvostnému číselníku a jeho síle. Obsahují vše, co je oslavné, jemné a okouzlující. To z nich dělá perfektní dárek pro letošní svátky.

… a pro něj

Hluboký metalický lesk je pouze začátkem příběhu těchto nových hodinek Rado DiaMaster Skeleton. Keramické komponenty, jež tvoří dohromady poutavé hodinky začínají svou cestu jako bílé. Umístí se do plasmové pece, kde na ně působí plyny o teplotě 20.000 °C. Jak se keramika postupně ohřívá na 900 °C, změní se její barva v unikátní šedou a objeví lesk. Barva na povrchu může být rozdílná, ale svou stálost si udrží navždy a neztratí ani high-tech lesk. Výrazně poutavý skeletonový číselník přidává maskulinním hodinkám hloubku, zatímco pod ním bije stroj s automatickým nátahem. Nejvyšší čas se ujistěte, že jsou na vašem seznamu neboť bylo vyrobeno pouze 499 individuálně číslovaných kusů.

Oba modely mají pětiřadý náramek z high-tech keramiky a jejich design padne perfektně na každé zápěstí. Dokonale se přizpůsobí tvaru, protože jejich komplexní konstrukce čítá na 100 dílů. Jen její poskládání trvá pro každý náramek déle než hodinu. Je to zároveň odlišující prvek celé kolekce Rado DiaMaster.

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.