Gastro | 5.11.2014 | Jan Pešek

Svatomartinská husa v luxusním prostředí

Pomalu se blíží 11. listopad a s ním i každoroční svatomartinské hodování v podobě do křupava vypečené husy. Prestižní pražský podnik Chagall’s Club Restaurant pro svou náročnou klientelu letos připravil menu s takovými lahůdkami, jako například paštiku z husích jater, v červeném víně pošírovanou hrušku a brusinkové želé nebo také husí kaldoun s vůní česneku a bylinek, podávaný s ragů knedlíčky. Nebude chybět samozřejmě ani klasika v podobě čtvrtky martinské husy nadívané jablky a do křupava pečené s červeným jablečným a bílým vinným zelím.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz