Sociální sítě
Nahoru

Neodolatelné chutě inspirované dezerty

Společnost Nespresso se ustavičně snaží své zákazníky překvapovat a přinášet jim potěšení výjimečnými kávovými zážitky. Tentokrát svým fanouškům na Facebooku po celém světě udělala chutě pěti novými požitkářskými vůněmi a požádala je, aby vybrali svou oblíbenou. Tři nejpopulárnější se v listopadu představí jako Grands Crus v nové limitované řadě Variations – Hazelnut Dessert*, Chocolate Mint, Apple Crumble. U této limitované řady Grand Cru Nespresso zkombinovalo kávu nejvyšší kvality s inovativním aroma, aby členové Clubu mohli prožít výjimečné zážitky. Snoubení Grand Cru Livanto s chutěmi a vůněmi dezertů je pro pravé požitkáře skutečně božské.

Hazelnut Dessert / Lískooříškový dezert: delikátní potěšení

V kombinaci se sladkými karamelovými tóny Grand Cru Livanto vám vůně lískových oříšků připomenou domácí linecké pečivo.

Chocolate Mint / Čokoláda s mátou: luxusní lahůdka

Výjimečné propojení voňavého praženého Grand Cru Livanto s lahodnou chutí hořké čokolády a osvěžující máty; pro náročné jazýčky je přímo povinností ochutnat.

Apple Crumble / Jablečný drobenkový koláč: tradiční ovocná chuť

Vyvážená harmonie mezi chutí pečených jablek a keksovými tóny koláče v kombinaci s praženými tóny Grand Cru Livanto evokuje čerstvě upečený jablečný drobenkový koláč.

Grands Crus Variations je nejlepší servírovat samotné jako 40 ml espresso; každá z Variations má na škále od jedničky do desítky intenzitu šest. To ovšem gurmány nemusí zastavit – přidáním mléka kávu rafinovaně zjemní.

Na stránkách www.nespresso.com/variations se budete od 10. listopadu 2014 moci inspirovat recepty právě s novinkami Variations.

Tyto nové příchutě z limitované řady doplňují stálou řadu Variations – Vanilio, Ciocattino a Caramelito a skýtají tak milovníků kávy ještě větší výběr.

Limitované Grands Crus Variations Hazelnut Dessert*, Apple Crumble and Chocolate Mint od společnosti Nespresso budou v prodeji od 10. listopadu po omezenou dobu, za cenu 124Kč. Budou dostupné v buticích Nespresso nebo online na adrese www.nespresso.com.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.