Sociální sítě
Nahoru

Vůně, které provoní Vánoce

Máloco dodá interiéru tak útulnou a pohodovou atmosféru jako svíčky. A speciálně ty vonné, které nabízí dokonalou kombinaci jemného světla a krásné vůně. Do Concept Store Karlín právě dorazily luxusní svíčky a vonné difuzéry Wax Lyrical. Ty během pár vteřin pomohou zútulnit domov, zlepšit náladu nebo zklidnit mysl. Ale vybrat si jen pár oblíbených vůní se už po prvním přičichnutí zdá jako nadlidský úkol. Lze snad odolat kombinaci ovocného akordu fíků s podtóny pomeranče, zeleného listí, jablka, hrušky, broskve, jahod, švestky, skořice a hřebíčku, s květinovou vůní jasmínu a pomerančového květu na bázi cukru a vanilky? Asi ne. A zvlášť před Vánocemi, kdy se svíčky zapalují z celého roku nejčastěji. A když je řeč o Vánocích, svíčky a vonné difuzéry Wax Lyrical se skvěle hodí jako dárek. Značka vyrábí i speciální vánoční dárkové sety, např. vonný difuzér se třemi svíčkami s vůní cesmíny a zledovatělého břečťanu. Další vánoční vůní je letos kombinace červených plodů a zelených jablek.

Tento podzim se značce podařilo vytvořit i vůni čerstvého zimního vzduchu, kterou kombinuje s šumivou směsí cedrového a santalového dřeva. Svíčky Wax Lyrical jsou vyráběny pouze z těch nejčistších a nejkvalitnějších ingrediencí. Proto se můžete těšit na nekonečně dlouhé hodiny těch nejkrásnějších vůní. Přijďte se podívat do showroom Concept Store Karlín v Praze. Přičichněte si a vyberte si tu pravou svíčku pro váš domov. Více informací o showroomu najdete na www.cskarlin.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.