Sociální sítě
Nahoru

José Carreras v butiku Chopard

Španělský tenorista José Carreras se ještě před svým dnešním jedinečným charitativním dvojkoncertem s Venessou Mae v O2 aréně zastavil v Pařížské ulici. Jeho řidič jej přesně v 15:00 vysadil před butikem značky Chopard, ve kterém strávil přesně půl hodiny. Osobně zde totiž předával lístky pro VIP hosty večerní show a zároveň osobně odprezentoval své velice elegantní hodinky Chopard, které snad už brzy budou k dostání také pro veřejnost. Dlouholetý osobní přítel Karla-Friedricha Scheufle a jeho sestry Caroline, se kterou stojí v čele rodinné značky Chopard, je se značkou spjat už dlouhá léta. Například před čtyřmi lety pro ni uspořádal soukromý koncert, a to hned v rámci veletrhu BaselWorld 2010, během kterého Chopard oslavoval své 150. jubileum. Při této příležitosti spojil dokonce své jméno s talentovanou tanečnicí Sarou Baras. A jak, že hodinky se jménem operní ikony na dýnku vypadají? Už samotné jméno Chopard L.U.C. Classic Twin José Carreras napovídá, že jejich automatický strojek je manufakturně vyráběn ve švýcarském Fleurier. Antracitový číselník pak kombinuje motivy kružnic a pruhový dekor vycházející z jediné arabské číslice, a to 12. Dýkovité ručky jsou jemně zvýrazněny a centrální sekundová ručka byla záměrně zmenšena. Pozici 6 pak dotváří tradiční okénko data. A materiál? Pouzdro je přirozeně z bílého 18kt zlata a řemínek z aligátora, vždyť v opeře se musí reprezentovat. A cena? Ta je zatím neznámá, ale měla by se pohybovat pod hranicí 200 000 Kč.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.