Sociální sítě
Nahoru

Luxusní edice postelí Hästens Stockholm White

Letošní limitovaná série postele Hästens Stockholm White, inspirovaná dnes již legendárním odstínem barvy „Stockholmsvit“, který byl ve Švédsku poprvé představen v 50. letech minulého století, vznikla na počest švédské tradice. Exkluzivně bude nabízena od 1. září do 31. prosince 2014. Při vývoji této limitované série návrháři hledali textilii, která by odpovídala současným trendům a zároveň kladla důraz na švédskou tradici. Nalezli ji v unikátní tkanině s názvem Stockholm White. Barva „Stockholmsvit“ je jedinečný švédský odstín, poprvé představený v 50. letech minulého století, tedy v počátcích rozvoje slavného skandinávského designu. Tuto barvu, vycházející z modernismu a funkčnosti, začali používat řemeslníci k nátěrům dřeva na švédských hradech. Dnes díky své univerzálnosti nachází široké využití v moderních interiérech: podobně jako postele Hästens ji lze sladit s libovolným stylem. Limitovaná série Stockholm White přináší klasický skandinávský design přímo do srdce vašeho domova – a především dosud nepoznanou kvalitu spánku pro váš kvalitnější život.

– Postel se vzorem Stockholm White bude opatřena hliníkovým štítkem s logem pro podpoření exkluzivity

– Zaměření na modely Luxuria a Auroria , které budou v této barvě, po dobu konání kampaně za příznivější cenu

– Platí pro všechny standartní rozměry, všechny tvrdosti a všechny povrchové matrace

– Tato limitovaná tkanina lze použít i na jiné typy postelí po dobu trvání kampaně

– Tkanina lze použít na všechny stávající čela Hästens Stockholm White je tkaná žakárovým vzorem a vyrobena ze 100% bavlny. V nabídce představuje unikátní nový kostkovaný vzor se strukturou připomínající tradiční tkaný lněný textil. Bílý odstín je obohacen šedými a žlutými tóny, díky nimž tkanina působí měkčím a útulnějším dojmem než v případě čistě bílé. Výsledkem je látka jedinečná jak na omak, tak vzhledem a barvou.

Více informací na: www.postele-hastens.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.