Sociální sítě
Nahoru

Issey Miyake a černý Nuit D’issey pro muže

Issey Miyake je japonský módní návrhář, který vystudoval grafický design. Tato část jeho osobnosti se odráží i například v designu jeho flakonů.

Vůně Nuit D’issey (75 ml EDT : 1650 Kč) je inspirována silou noci a tajemstvím přírody. Příroda je věčný zdroj inspirace pro Issey Miyake. Dává mužům přirozenou sílu a přitažlivost. Je to elegantní vůně, která podtrhuje jejich osobnost a charisma. Pro muže, kteří chtějí svůdnou vůni s charakterem. Svěží, dřevitá vůně s podtóny kůže. Svěžest bergamotu tvoří vrchní akordy vůně. Srdce je tvořené koženými akordy, které jí dodávají charakter a dřevité akordy po sobě zanechají nezapomenutelnou stopu. Dřevité tony jsou složené z pačuli, vetiveru a kadidla. Design flakonu znázorňuje měsíc odrážející se na vodní hladině.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.