Sociální sítě
Nahoru

Exmanažeři HTC chtějí vyrábět smartphony elegantní a soběstačné

Ex-manažeři HTC Michael Coombes a James Atkins stojí za progresivní značkou KAZAM. Budoucnost smartphonů vidí hlavně v uživatelské podpoře a elegantním zpracování. Michael Coombes, bývalý ředitel prodejní divize HTC ve Velké Británii a James Atkins, bývalý ředitel marketingu HTC ve Velké Británii, chtějí stojaté vody trhu se smartphony rozčeřit nadstandardní uživatelskou podporou. Nezanedbávají však ani na elegantní design. Jejich zatím poslední model, ultratenké Tornado 348 s pouhými 5,15mm v pase a pozlaceným obvodovým rámečkem, je toho důkazem. Startup KAZAM se chce do povědomí zákazníků dostat především uživatelskou podporou. KAZAM ke svým smartphonům nabízí roční garanci bezplatné výměny rozbitého displeje. Pokud má uživatel problémy s ovládáním či nastavením telefonu, jednoduše může využít asistenci KAZAM Rescue. Asistenční servis, který přes vzdálený přístup pomůže zákazníkovi tento problém vyřešit. Další službou, kterou se KAZAM snaží odlišit od konkurence, je bezplatné prodloužení záruky na 3 roky.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.