Shopping | 18.11.2014 | Marek Zelený

Samsung GALAXY Tab Active zvýší zabezpečení a produktivitu firem v Česku

Tablet Samsung GALAXY Tab Active nabízí kompletní funkce založené na výkonu, odolnosti a zabezpečení. Vyznačuje se odolným, přenosným provedením, které zahrnuje ochranný kryt, robustní stylus C Pen či vyměnitelnou baterií. Umožňuje tak profesionálům pracovat bez omezení v kanceláři i mimo ni. Tablet Samsung GALAXY Tab Active podporuje platformu Samsung KNOX, která zajišťuje komplexní mobilní zabezpečení tím, že uchovává aplikace a data v zabezpečeném prostoru. Tablet je chráněný také proti vnějším vlivům ‒ je odolný proti vodě a prachu dle certifikace IP67 a díky odolnému anti-shock krytu odolá pádu z výšky 1,2 metru. V horní části ochranného krytu je umístěný robustní stylus C-Pen, který umožňuje ovládat zařízení s 8palcovým WXGA displejem i v pracovních rukavicích. Takřka nepřetržité pracovní nasazení GALAXY Tab Active zajišťuje baterie s životností až 10 hodin. V případě potřeby umožňuje navíc tato odnímatelná baterie rychlou a snadnou výměnu za novou. Aby smartphone vydržel opravdu dlouho, má také režim maximální úspory energie. Vestavěná koncovka POGO pro nabíjení zabraňuje poškození micro-USB konektoru a zároveň umožňuje nabít několik zařízení současně. K tabletu je možné si přikoupit také LAN/USB Hub adaptér (ET UP900UBEGWW), a tím získat dva USB porty a jeden Ethernet port pro připojení síťového kabelu (RJ45). Součástí GALAXY Tab Active je 3,1MPix fotoaparát s automatickým ostřením, který umožňuje snadno načíst čárové kódy, a NFC technologie šetřící čas při komunikaci a řízení pracovního procesu. Bezpečný, snadný a rychlý přístup k technické podpoře kdekoliv a kdykoliv získávají uživatelé prostřednictvím služby Smart Tutor.
Tablet Samsung GALAXY Tab Active bude k dostání od příštího týdne ve Značkových prodejnách Samsung a u vybraných prodejců za doporučenou maloobchodní cenu 11 599 Kč s DPH (verze WiFi) a 14 599 Kč s DPH (verze LTE).

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz