Sociální sítě
Nahoru

BMW Group Česká republika zahájilo spolupráci s Hotelem Savoy ve Špindlerově Mlýně

BMW Group Česká republika zahájilo spolupráci s Hotelem Savoy ve Špindlerově Mlýně. Cílem této kooperace je propojení služeb a charakteru výrobce prémiových automobilů s luxusním hotelem ve vyhlášeném lyžařském středisku.

Stávající zákazníci BMW získávají v Hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně celou řadu výhod. Jednou z nich je sleva ve výši 10 procent na ubytovací služby, dále upgrade do vyšší kategorie pokojů, pokud to kapacita hotelu dovolí, VIP péče v podobě láhve vína na pokoji a uvítacího dárku, či možnost zapůjčení Švýcarských ručně vyráběných lyží ZAI k otestování. Hosté ubytovaní v apartmánech budou mít také možnost v rámci hotelových služeb otestovat některý z vozů BMW. V neposlední řadě se logo BMW objeví na vstupních kartách do pokojů.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.