Sociální sítě
Nahoru

Kvalitní kosmetika pod stromečkem vždy potěší

Lámete si hlavu, čím potěšit o Vánocích maminku, kamarádu či tatínka? Balíček kvalitní kosmetiky, který pomůže nejbližším ke kvalitnějším vlasům, s hydratací pokožky či v boji proti vráskám, nikdy nezklame. Inspirujte se na www.medaprex.cz.

Proti vráskám

Nejluxusnější řada od značky Dermaheal pro efektivní boj proti stárnutí pleti. Snadno s ní odstraníte drobné mimické vrásky v obličeji, podobně jako hluboké vrásky kolem očí. Obsažené růstové faktory a peptidy stimulují pleť k produkci nových buněk, čímž dochází ke tvorbě kolagenu, fibronektinu a kyseliny hyaluronové. Oční krém navíc revitalizuje jemnou kůži kolem očí a obnovuje její elasticitu.

Vánoční balíček ve složení Krému a Očního krému Dermaheal Ceosmeceutical lze zakoupit za speciální cenu 2 720 Kč.

Proti akné

Akné dokáže potrápit v jakémoliv věku. Vánoční balíček od britské kosmetické značky Medik8 skládající se z vysoce účinné anti-bakteriální exfoliační čistící pěny Beta Cleanse a oblíbeného Beta Gelu představuje cestu, jak redukovat tvorbu nadměrného kožního mazu a likvidovat bakterie způsobující černé tečky.

Vánoční balíček ve složení Medik8 Beta Cleanse a Medik8 Beta Gelu lze zakoupit za cenu 1 104 Kč.

Hydratace a rozjasnění pleti

Vznik jemných vrásek a rýh jde ruku v ruce s nedostatečnou hydratací pleti. Retinol Eye TR s obsahem 0,1% Retinolu dokáže zlepšit stav již vzniklých jemných vrásek kolem očí a podpořit hydrataci jemného očního okolí. V kombinaci s hydratačním gelem Hydr8 B5, který vynikajícím způsobem zadržuje vodu v pleti, čímž zajišťuje její celodenní hydrataci, tvoří jedinečnou dvojici pro rozjasnění a hydrataci pleti.

Vánoční balíček ve složení Retinol Eye TR a Hydr8 B5 lze zakoupit za cenu 1 544 Kč.

Pro zpevnění a rozzáření pleti

Vitamín C představuje neocenitelného pomocníka v boji proti stárnutí pokožky. Čistou podobu vitamínu C (kyselinu L-askorbovou), která pleť zpevní a zároveň působí proti nechtěné pigmentaci, nyní najdete ve vánočním balíčku od značky Monodermá. Zde jej doplňuje vitamín E, jehož prostřednictvím můžete pokožku ochránit proti volným radikálům, hydratovat a redukovat jemné vrásky.

Vánoční balíček s obsahem vitamínů na pleť Monodermá C10 a Monodermá E5 lze zakoupit za cenu 764 Kč.

Renokin sérum proti vypadávání vlasů

Vypadávání vlasů trápí muže i ženy bez rozdílu věku. Zastavit jejich nadměrné vypadávání a podpořit opětovný růst umožní vlasové sérum Renokin s obsahem vyspělé technologie nanokapslí, díky níž se účinné aktivní složky dokáží lépe vstřebat do pokožky hlavy. Patentované biomimetické peptidy navíc stimulují vlasové buňky, díky čemuž jsou vlasové folikuly zdravější.

Účinky vlasového séra:

• obnova růstu vlasů z poškozených vlasových váčků

• výživa vlasů

• prokrvení vlasové pokožky

• revitalizace vlasové pokožky

Vánoční balíček s obsahem tří balení vlasového séra proti vypadávání vlasů Renokin lze zakoupit za doporučenou cenu 2 860 Kč.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.