Sociální sítě
Nahoru

Čím se dnes nakopávají celebrity?

Drogovým mejdanům odzvonilo – kondici si dnes světové celebrity zlepšují jinak! Výlety za duchovnem do Indie odstartoval před 15 lety. Slavní herci a zpěváci objevili jednodušší a účinnější způsob, jak fungovat na 200%. Používají přístroje, které zlepšují snad vše, co se týká psychiky a často i celého těla. Takzvané AVS (= audiovizuálně stimulační) přístroje začali v americkém tisku opěvovat slavní herci a hudebníci. AVS technologie postupně uchvátila další osobnosti z celého světa, koneckonců i z Čech.

Nikdo už neví, kde američtí herci získali první inspiraci, protože vůbec prvním uživateli byli zkušebně piloti US Army a po nich vrcholoví sportovci. Nicméně pravda je, že AVS přístroj funguje snad na všechno, co se týká lidské psychiky a to v dnešním světě potřebuje snad každý. AVS přístroj odstraňuje únavu, stres, nespavost, deprese – a to velmi rychle, dokonce i bolesti a trému, zrychluje učení, zvyšuje kreativitu a sexuální apetenci, dodává energii. Herci se s takovým AVS přístrojem snadno naučí tuny textů na nové role, zpěváci se dostanou do nirvány nebo jim vyléčí deprese – ostatně s těmi zápolí mnoho ze slavných. Podle odborných studií existuje přes 50 různých aplikací, ke kterým lze AVS přístroj úspěšně použít. Přitom tyto přístroje nejsou nijak drahé – nejlepší model na světě, Laxman, pořídíte dnes za 25 000 Kč a je už k dostání i u nás. V poslední době si jej pořídili Ivana Gottová, Helena Brabcová či Tomáš Klus.

S nasazeným AVS přístrojem budete nejspíš vypadat, jako byste vypadli rovnou z Matrixu, ale proč ne, když to funguje? Ostatně, jak říká psychiatr celebrit MUDr. Jan Cimický: ,,Jsem přesvědčený, že AVS přístroje posunují do budoucnosti hranice psychické kondice. My jej používáme od roku 1998 a v dnešní době bych jej doporučil téměř každému.“

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.