Sociální sítě
Nahoru

Další počin značky Edox pro Rally Dakar

Rally Dakar, který započne už 3. ledna 2015, je bezpochyby jedním z nejtěžších automobilových závodů na světě. Náročná trasa v délce 9 000 km, která vede přes Argentinu, Chile a Bolívii, je vytrvalostní zkouškou jak pro člověka, tak i pro jeho stroj. V průběhu závodu i na cílové čáře v Buenos Aires je čas to nejdůležitější a rozdíl několika sekund v každé etapě může znamenat vítězství nebo porážku. Proto i Rally Dakar má svého hodinářského partnera, a o to švýcarskou značku Edox. Brzy uvedená novinka Chronodakar Limited Edition 2015, s cenovkou 39 900 Kč, má přinést účastníkům i fanouškům na Rally Dakar perfektního společníka pro měření času. Hodinky, kterých bylo vyrobeno hned 1000 kusů pro celý svět, jsou řízeny skvělým, přesným, švýcarským, quartzovým strojem s chronografem, který dodává značka Ronda. Hlavní skutečností však je, že tyto hodinky jsou oficiálním modelem hodinek pro závod Rally Dakar 2015. S průměrem 45 mm jsou vyrobeny z ultra-lehkého, čistého, ale velmi pevného titanu, který se perfektně hodí pro sportovní užití. Velká tlačítka chronografu „start“ a „stop“ na levé straně bočnice pouzdra umožňují snadné ovládání stopek i při nošení závodních rukavic. Model Edox Chronodakar je navíc voděodolný do 100 metrů. Na dýnku je vyobrazen reliéf s designem pneumatiky a paprsky kola, což je charakteristickým znakem řady. Stylový kaučukový řemínek s dezénem pneumatiky perfektně drží hodinky na zápěstí a nezáleží na tom, zda se hodinky nosí při jízdě přes poušť Atacama, na schůzce v zasedací místnosti nebo při večerním odpočinku.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.