Sociální sítě
Nahoru

BMW X1 od Renocaru slaví prodejní veleúspěch

Každé druhé BMW X1, které si zákazníci letos v Česku koupili, je z Renocaru. Ptáte se proč? Důvodem je speciální edice vozu, díky které získáte výbavu automobilu v ceně až 220 000 Kč zdarma. Připočtěte k tomu servis na 5 let nebo do ujetí 100 000 kilometrů, který je také v ceně, a pochopíte, proč si X1 tak snadno hledá své zákazníky.

Kdybychom měli vyzdvihnout nejsilnější stránky BMW X1, budeme zejména v případě motorizace xDrive 18d mluvit o výborné spotřebě, pohonu všech 4 kol, 8stupňové automatické převodovce a možnosti individualizace vozu dle přání zákazníka. Vůz, který je dnes v nejlepší kondici, navíc drží díky průběžným inovacím krok s dobou a skvěle uchovává svou hodnotu. Funkčnost a bezpečnost se snoubí s elegancí

Bez ohledu na to, budete-li BMW X1 využívat ve městě nebo mimo něj, na suchu, sněhu nebo ledu, chovat se bude vždy zcela suverénně. Bezpečnost a funkčnost je u vozů BMW vždy na prvním místě. Je perfektně ovladatelné díky dokonale nastavenému podvozku, optimálnímu rozložení hmotnosti mezi nápravami v poměru 50:50 a nízkému těžišti. Hlavní díl práce ale odvádí pohon všech 4 kol, který BMW označuje jako xDrive a který patří k absolutní špičce v segmentu prémiových vozů. Interiér BMW X1 je navržen tak, aby uspokojil především potřeby řidiče. Noblesní vzhled, kůží potažená palubní deska, exkluzivní galvanizované prvky i elegantní držák nápojů nastavují nové standardy této třídy vozů. Vyvýšená poloha sedadel tzv. Semi Command Position usnadňuje nastupování, řidič má dokonalý přehled nad všemi přístroji na palubní desce a snadný přístup k ovládacím prvkům. Koncept intuitivního ovládání potvrzuje první dojmy: Vše je na dohled a pod kontrolou. Vůz nabízí dostatek prostoru pro pět cestujících a několik zavazadel. Zadní sedadla mohou být nastavena pro maximální komfort posádky stejně jako pro přepravu objemných nákladů. V nastavení 2+1 lze současně se dvěma cestujícími převážet i rozměrné předměty. Design volte dle preferencí, výbava vás nadchne

BMW X1 si můžete vybrat ve tří designových liniích – xLine, Sport Line a M Sport. Každá z nich reprezentuje jedinečný vzhled interiéru a exteriéru a podtrhne váš individuální vlus i jízdní styl. Na výběr pak máte také ze široké palety barev.

To, co vás ale pravděpodobně oslní nejvíc, je praktická výbava, kterou dostanete díky limitované edici Renocar v ceně vozu. Dominuje jí 8stupňová samočinná převodovka, která má výjimečně hladké řazení a je vyladěna tak, že výrazně snižuje spotřebu paliva.

Ovladatelnost vozu je perfektní díky multifunkčnímu volantu, zadnímu a přednímu parkovacímu asistentu i Performance Control – systému pro zvýšení dynamiky jízdy při průjezdu zatáčkou. Komfort řidiče i spolujezdců zajišťuje automatická klimatizace, hands-free, vyhřívaná sedadla i multimediální výbava. Xenonové světlomety, dešťový senzor i prvky aktivní i pasivní ochrany pak z vozu dělají skvělého partnera do jakýchkoli podmínek. Ani tím výčet skvělých vlastností BMW X1 nekončí. Je ale mnohem zajímavější si vůz vyzkoušet na vlastní kůži. Zastavte se proto v Renocaru v Brně Slatině nebo v Praze Čestlicích. 7 dní v týdnu si tam můžete vybrat z celé řady X jedniček nebo jiných vozů BMW. Začněte si konečně užívat radost z jízdy.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.