Sociální sítě
Nahoru

Konečně jsme se dočkali, na český trh míří jeden z nejtenčích smartphonů světa

V průběhu prosince bude i na českém trhu dostupná vlajková loď britské značky KAZAM, která nese název Tornado 348. Smartphone, který definuje kategorii ultratenkých smartphonů, má v pase pouhých 5,15mm. Pyšnit se může také muší váhou, a to pouhých 95,5 g. Na první pohled určitě zaujme pozlacený obvodový rámeček, který se line po bocích černé i bílé champagne varianty telefonu. O pevnost se stará unibody tělo ze slitiny hliníku a hořčíku. Díky Gorilla Glass, které chrání displej i zadní stranu telefonu, je Tornado 348 nejen odolné vůči škrábancům, ale má také lehce křišťálový lesk.

4,8″ HD AMOLED displej s neskutečně živým podáním barev je ideální pro prohlížení fotek a videí, které pořídíte 8 megapixelovým hlavním a 5 megapixelovým čelním fotoaparátem. Bezproblémový chod operačního systému Android KitKat zajišťuje osmijádrový procesor. KAZAM Tornado se vyrábí ve dvou barevných variantách. Černé a bílé champagne. Na dostupnost bílé varianty si však na českém trhu budeme muset chvíli počkat.

Podle KAZAM manažerů, kteří mají za sebou mimo jiné působení u HTC, chce KAZAM pořádně čeřit vody na trhu se smartphony, a to především svou uživatelskou podporou. KAZAM v ceně svých smartphonů nabízí roční garanci výměny displeje, vzdálenou asistenci a možnost prodloužení záruky na 3 roky. Proslýchá se, že pro firemní zákazníky bude uživatelská podpora ještě štědřejší.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.