Sociální sítě
Nahoru

Bydlení v interiérech od Olgoj Chorchoj – top‘rezidence

Architekti a designeři ze studia Olgoj Chorchoj, patří mezi špičky v interiérovém designu v České republice. Jejich design je umístěn ve světových muzeích od New Yorku až po Mnichov, jejich rukopis se propsal do řady nábytkářských firem jako je např. TON. Ateliér je držitelem ceny Czech Grand Design „Grand designér roku 2010. Pokud je funkční a originální design Olgoj Chorchoj vaším stylem a zároveň se poohlížíte po novém bydlení, které naplní touhu po blízkosti přírody a dostupnosti do města, je čas zaměřit svoji pozornost na top’rezidenci. V jedné z nejkrásnějších lokalit Prahy 6 – Dejvicích, v těsném sousedství Tiché Šárky a Jenerálky vyroste v následujících letech rezidenční komplex 50 rodinných domů /dispozice od 165 do 285 m2/ v nízkoenergetickém standardu. Svým budoucím obyvatelům nabídne polosoukromý park s designovou klubovnou, dětským hřištěm, alejemi vzrostlých stromů v obytných ulicích. V rámci areálu bude obyvatelům k dispozici recepce 24/7 s širokou škálou služeb včetně ostrahy. Záleží tedy jen na potřebách a přáních budoucích rezidentů, jak si ještě více zpříjemní život v top´rezidenci. Krásné prostředí a nadčasová architektura rodinných domů plně respektující genius loci naplňuje současné potřeby prémiového bydlení. Stejně důležité jako je koncepce a benefity areálu, jsou i dispozice jednotlivých domů a budoucí provozní náklady. Architekti Michal Froněk a Juraj Smolen ze studia Olgoj Chorchoj pro rodinné domy navrhli výjimečné prostory ve standardu TOP a PREMIUM. Důraz byl kladen na funkční design s požadavky na vysokou kvalitu vnitřního prostředí a zároveň dosažení minimálních provozních nákladů. Každý rodinný dům je nadstandardně tepelně izolován a osazen kvalitními okny s trojitým zasklením, umožňujícím efektivní využití slunečního záření v zimních i letních měsících. O přirozeně zdravé prostředí se současnou eliminací tepelných ztrát se stará centrální individuálně řízená větrací jednotka s rekuperací tepla. Výsledkem je harmonický, moderní a designový domov, jehož provozní náklady nezatíží váš rodinný rozpočet zbytečnými výdeji za energii. V rámci rezidenčního komplexu vznikne ukázkový vzorový dům, který bude kompletně zařízen a vybaven dle návrhu ateliéru Olgoj Chorchoj, tak aby si budoucí rezidenti mohli všemi smysly ozkoušet bydlení v top’rezidenci.

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.