Sociální sítě
Nahoru

Společnost Elton hodinářská otevřela v Ostravě značkovou prodejnu

Společnost Elton hodinářská, jediný výrobce českých hodinek tradiční značky PRIM, otevřela v pátek 12. prosince svou největší značkovou prodejnu. Kromě kompletního sortimentu zde byly k vidění i unikátní modely ze speciálních a limitovaných edic.

Prodejna, která se nachází v samém srdci severomoravské metropole, v budově Nová Karolina Park, nabídne kompletní sortiment náramkových hodinek z produkce společnosti Elton hodinářská, a.s. Aktuálně největším lákadlem pro zákazníky je limitovaná edice SPARTAK 60 L.E. , inspirovaná prvními československými náramkovými hodinkami, které byly zhotoveny právě před 60 lety.

Pro milovníky hodinek je připraven i doplňkový sortiment, včetně zcela nové publikace Ing. Libora Hovorky s názvem Hodinky Prim 1954 – 1994. Na zákazníky nové ostravské prodejny navíc čeká překvapení v podobě speciální nabídky, kterou mohou využít až do Vánoc. Nová prodejna Elton hodinářská se nachází v budově Nová Karolina Park, ulice 28. října 3348/65, Ostrava (vedle OC Forum Nová Karolina). Nová Karolina Park je architektonicky výjimečná moderní budova tvořící pomyslnou vstupní bránu do nově urbanizovaného území Nová Karolina v centru Ostravy. Prodejna bude pro zákazníky otevřená každý den, další informace najdete na www.prim.cz

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.