Sociální sítě
Nahoru

Imunomenu v restauraci U Malířů už od ledna

Také zdravé a lidský organizmus posilující stravování může probíhat na úrovni luxusní zážitkové restaurace. Dokonce může takto sestavené menu být a vlastně i je velmi chutné. Přesvědčit se o tom mohou v období měsíce ledna návštěvníci restaurace U Malířů. Velmi intenzivně sledujeme aktuální potřeby našich zákazníků, které vyplývají ze souvislosti s potřebou, nutností, ale také vlastní ochotou dodávat svému tělu zdravou a výživnou stravu”, říká Miloslav Frídl, manažer restaurace U Malířů, situované do pražského, malostranského prostředí. Zástupci restaurace vychází z posledních poznatků vědy a novinku v podobě Imunomenu konzultovali s diabetology a dalšími výživovými poradci. “Na výsledné podobě menu se výrazným způsobem podílela Zuzana Terešová, poradce v oblasti zdraví a zdravé výživy”, dodává Frídl. Perfektně, samozřejmě i designově, připravený pokrm s výrazným ohledem na jeho výživovou a energetickou hodnotu mohou tedy od této chvíle nalézt konzumenti už i v podniku zabývajícím se vysokou gastronomií. A co konkrétně mohou návštěvníci v rámci Imunomenu ochutnat? Menu začíná netradičním aperitivem v podobě Smoothies z mrkve a jablka s kustovnicí čínskou, poté následuje Krémová polévka z cizrny se zázvorem a semínky chia. Výtečně výživově i chuťově prokombinovaný Salát z naklíčených fazolí Mungo s houbami shitaké a fritovanými rýžovými nudlemi s dresinkem z mladého ječmene a konfitovaným česnekem je dalším chodem a jeho vytvoření předcházela, podle slov zástupců restaurace, skutečná (samozřejmě příjemná) výzva. Jako hlavní chod mohou návštěvníci ochutnat Grilovaný filet z tolstolobika* podávaný s celerovo-brokolicovým pyré a bylinkovým olivovým olejem. Zakončení menu přichází v podobě Jablkovo-dýňového koláče s vločkami a sójovým jogurtem.

Menu bude servírováno v období od 15. ledna do 12. února 2015 s karafou vody a zákazníci za něj zaplatí 790 Kč.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.