Sociální sítě
Nahoru

S business jetem stihnete za jediný den práci i oddych

Cestování za vzdálenými cíli má mnoho tváří. Autem se sice dostanete všude tam, kam vede alespoň trochu sjízdná silnice, ale po delší době ztrácí i komfortní jízda autem své výhody a kouzlo. Zkuste být trochu nad věcí! S vlastními křídly můžete být i během pár hodin na vysněném místě kdekoli na světě a mít dostatek času a soukromí pro své nejbližší. Obvykle to začíná telefonátem či emailem. Zavoláte operátorovi svého soukromého business jetu, dohodnete si trasu, necháte si zaslat vlastní jídelní a nápojový lístek, a když se dostanete do hangáru, váš pilot i s celou vaší posádkou vás již očekávají. Zní to až příliš jednoduše? Také to tak jednoduché je! Společnost ABS Jets, lídr v soukromé letecké přepravě, zabezpečí nejen komfortní cesty na pracovní jednání, ale i výjimečné kulturní nebo sportovní zážitky, lety za vynikající kuchyní či jiný únik od všednosti. Flotila dvanácti letadel a zázemí s téměř 200 zaměstnanci pod hlavičkou ABS Jets se starají, aby vše klapalo jako hodinky. Do vzdálenějších míst vede vždy zkratka vzduchem. A to i do lokalit, kam komerční aerolinky vůbec nelétají. Už nemusíte překládat pracovní setkání, dělat kompromisy v plánování a odsouvat vaše blízké či rodinu do pozadí. Čas, který ušetříte při cestování privátním jetem je to nejcennější, co pro sebe můžete udělat.

Zatoulejte se do tichých chodeb uměleckého svatostánku na Seině, vychutnejte si aktuální sbírku moderního umění Marka Lewise či středoevropská díla z Maroka a potom si vychutnejte doušek pravého šampaňského přímo pod osvětlenou Eiffelovou věží. Večerní let z Paříže na bratislavské letiště nebude trvat ani dvě hodiny. V soukromí letadla Citation Mustang s maximální kapacitou čtyř osob vás romantický útěk od reality vyjde jen na 7.500 EUR. A ráno se odpočatí, plní energie a nové inspirace můžete opět pustit do práce… Létání dává možnost stihnout nejdůležitější životní události, zažít více zážitků než lze běžně stihnout, a to vše navíc komfortně a bez kompromisů. Rychle a bezpečně, s důrazem na soukromí a pohodlí, bez dlouhého čekání a postávání v letištní hale. Letadlo na vás počká, na letišti stačí být 15 minut před odletem, internet a telefon na palubě jsou samozřejmostí. Stihnout práci a večer si navíc užít kulturní zážitek například v milánské La Scale není při létání s business jetem nic nepředstavitelného. Večerní představení Louskáček v komfortu nabízeném strojem Citation XLS+ je ideální vždy, když chcete skloubit práci a zábavu. Let do italské mekky umění bude s tímto osmimístným letadlem trvat hodinu a deset minut, při kapacitě osmi cestujících zaplatíte celkem 8.600 EUR.

Partner na světové úrovni oceněný desítkami mezinárodních cen, jakým je společnost ABS Jets, vám pomůže růst v podnikání i rozvíjet své osobní cíle a sny. S cenou letové hodiny již od 1.400 EUR je svět opět o poznání menší. Pokud cestujete opravdu hodně, můžete si dokonce „koupit i kus letadla“ pro sebe. Při dobře zvoleném financování a profesionální správě vašeho letounu v rukách odborníků vám totiž může vaše vlastní letadlo dokonce i vydělávat. Romantické rande v Paříži, módní přehlídka v Londýně či atraktivní sportovní zážitek v temperamentní domovině Ferrari se stanou sladkým oceněním vaší dřiny. Společnost ABS Jets se během 10 let působení na trhu ve střední a východní Evropě vypracovala mezi špičku ve svém oboru a stala se synonymem pro privátní létání. S hangáry v Bratislavě a v Praze poskytuje výjimečnou dostupnost pro cesty po starém kontinentě i do celého světa. Od asociace NBAA získala společnost ABS Jets v roce 2012 cenu Commercial Flying Safety Award za devět let trvající provoz bez jakékoli nehody, zranění osob nebo poškození zavazadel. V roce 2013 jí opakovaně přibyla ocenění od asociace NBAA v kategorii Commercial Business Fyling Safety a Aviation Support Services Safety.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.