Sociální sítě
Nahoru

Víkend pro zamilované ve svitu 101 svíček

Způsobů, jak oslavit svatého Valentýna je mnoho. Některé páry jej považují za standardní den, ale proč se neoddávat láskyplnému hýčkání právě v toto datum v romantickém prostředí aristokratického zámku, který je necelou hodinu jízdy z Prahy, přesto na míle vzdálen realitě. Chateau Mcely jakoby bylo předurčeno k romantickým pobytům. Procházky uprostřed přírody, večerní pozorování hvězd z venkovní vířivky se sklenkou šampaňského, večeře ve Zlatém sále se 101 svíčkami, nadpozemský zážitek při smyslné valentýnské terapii v lázních MCELY BOUQUET SPA či společná koupel v dřevěné kádi v soukromí Medového altánu…dopřejte sobě a své milované osobě nezapomenutelné chvíle u příležitosti sv. Valentýna.

Šéfkuchař Honza Štěrba bude se svým týmem v restauraci Piano Nobile jako obvykle servírovat speciální valentýnské menu plné afrodiziakálních surovin. Pro první čtyři páry je zde jedinečná možnost zarezervovat si večeři v soukromí Zlatého sálu s osobním číšníkem za svitu 101 svíček.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.