Sociální sítě
Nahoru

Kýžený Grand Vintage Rosé 2006 přichází

V letošním roce se na český trh dostane Grand Vintage Rosé 2006 (1 820 Kč), které je moderní oslavou růžového ročníkového šampaňského. Tato edice je 40. ročníkovým růžovým vínem vydaným od roku 1920. Navazuje na výrazné, svěží a šťavnaté Grand Vintage Blanc 2006 představené v letošním roce. Filozofie šampaňských Moët & Chandon Grand Vintage Rosé se řídí jediným heslem, a tím je svoboda. Svoboda vyjít na světlo světa s jedinečným stylem, vyhřívat se na výsluní obdivu a zachytit unikátnost okamžiku.

Ročníková šampaňská jsou výsledkem jediné úrody, a odrážejí tak podmínky konkrétního roku. Díky tomu je každé takové šampaňské jediné svého druhu a zcela výjimečné.

Silné, výrazné a okouzlující – takové je Grand Vintage Rosé 2006, které svou rafinovaností, sofistikovaností a hloubkou potěší každého milovníka šampaňského„, říká Benoît Gouez, sklepmistr značky Moët & Chandon.

Grand Vintage Rosé 2006 je vyzrálé a ušlechtilé víno. Prvotní nóty sušenek a perníčků následuje chuť peckovic – třešní, švestek a slív. Vše dotváří jemné tóny divokých bylinek (rozmarýnu), šafránu a sušených růží. Finální lehká salinita jej proměňuje

v silný, bohatý a přívětivý mok.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.