Sociální sítě
Nahoru

Klenotnictví Dušák je novým autorizovaným servisem legendární značky Breguet

Novoroční novinkou Klenotnictví Dušák je oznámení o získání statutu autorizovaného servisního partnera významné švýcarské hodinářské značky Breguet. Ke vzájemné dohodě o spolupráci došlo podpisem smlouvy mezi Montres Breguet SA a společností KVEDU Praha s.r.o. (provozovatele prodejen Klenotnictví Dušák, výhradního distributora značek Omega a Rado na českém a slovenském trhu a Butiku Omega) na sklonku minulého roku, s účinností od 1. ledna 2015. Jsem moc šťastný a hrdý na celý servisní tým pod vedením pana Pavla Moláka, že jsme společně dokázali vyhovět vysoce náročným požadavkům švýcarské značky Breguet k získání tohoto prestižního partnerství. Je to hmatatelný důkaz toho, že náš hodinářský servis představuje naprostou špičku v oboru vysoké švýcarské hodinařiny ve světovém měřítku. Téměř nepřetržitě doškolovaní profesionálové s osobní vášní pro hodinové stroje, kompletně zrekonstruované servisní středisko (léto 2014) a zcela nové vybavení nejnovějšími technologiemi, to vše přispělo k námi, tak vysoce vnímanému úspěchu“, uvedl pan Zdeněk Kverka, ředitel a spolumajitel společnosti. Hodinářský servis Klenotnictví Dušák je dále autorizovaným servisním partnerem značek: Blancpain, Omega, Breitling, Breitling for Bentley, Zenith, IWC a Rado.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.