Sociální sítě
Nahoru

Valentýnská inspirace od Tosca Blu

Italská značka Tosca Blu, která nabízí kabelky, obuv a doplňky pro ženy milující módu a italský styl odhaluje první novinky ze své kolekce jaro/léto 2015, a to inspirací k blížícímu se svátku zamilovaných. Elegantní kabelky v intenzivní červené barvě či chic varianty s módním zebřím potiskem doplněným o červené či růžové detaily, jsou vyrobeny z kvalitní teletiny s důrazem na precizní řemeslné zpracování. Tématika lásky a náklonnosti mezi partnery v podobě rudé barvy či symbol vyjadřující smyslnost a živočišnost v nádechu témat silné džungle přes detaily z kovů vytvářejí výrazné efekty na kabelce, která je pravým symbolem ženy se silnou inspirující osobností. Udělejte radost svojí drahé polovičce nebo i s ní oslavte společně Valentýna stylově v barvách zamilovaných v butiku Tosca Blu dárkem, který podtrhne krásu ženy.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.