Sociální sítě
Nahoru

BMW je oficiálním partnerem zimního střediska Pec pod Sněžkou

BMW je oficiálním partnerem lyžařského střediska Pec pod Sněžkou již čtvrtý rok. Symbolem této spolupráce je vystavení nejnovějšího modelu BMW pod sjezdovkou Javor a outdoorová reklama na vybraných lyžařských vlecích, sjezdovkách, horské bobové dráze Relaxpark a dalších místech. BMW je také partnerem dětské lyžařské školy Happy Hill. Ski Pec a.s. v Peci pod Sněžkou patří mezi největší lyžařská střediska v České republice. Lyžařský areál je vzdálen 2 hodiny od hlavního města a je snadno dostupný automobilem, hromadnou dopravou či skibusem zdarma. Díky lokalizaci v srdci Krkonošského národního parku je toto zimní středisko ideálním místem pro kombinaci zážitků a relaxace. Pro návštěvníky Pece pod Sněžkou si BMW připravilo čtvrtý ročník testovacích jízd v rámci BMW xDrive Tour Pec pod Sněžkou 2015. Testovací jízdy se konají každý den kromě pondělí od 25. 1. 2015 do 14. 2. 2015. Součástí akce je více než 50 kilometrů jízdy po běžných silnicích, dvojice adrenalinových testovacích tras na zkušebním polygonu a také působivá jízda na speciální off-roadové trati postavené přímo v Peci pod Sněžkou.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.