Sociální sítě
Nahoru

Slavnostní otevření butiku Bulgari v Hongkongu

Bulgari zpečetilo své postavení oblíbeného italského šperkařského domu i v daleké Asii, a to konkrétně v Hongkongu, kde byl otevřen nový butik Bulgari.

Slavnostní otevření na třídě Canton Road, která je dnes domovem mnoha butiků světových luxusních značek a výběrových obchodních center, bylo v režii samotného CEO značky Bulgari pana Jean-Christophe Babina, který měl tu čest a přestřihnul stuhu lemující vchod do světa Bulgari. Doprovodem mu byli Antoine Pine, Country Managing Director pro region Čína a Austrálie charismatický herec a ambasador značky Luke Evans a slečna Canis Lee zastupující společnost Harbour City Estates Limited. Při této významné události nemohla samozřejmě chybět okouzlující mladá herečka Shu Qi, která je ambasadorka značky na čínském trhu.

Po slavnostním otevření následoval lví tanec, který by měl přinést novému butiku prosperitu. Mimo to navíc ještě okouzlil přihlížející hosty svým ohromujícím akrobatickým vystoupením. Interiér butiku byl svěřen do rukou architekta Petera Marino, který měl také na starosti renovaci butiku Bulgari v Římě. Interiér je proto plný odkazů k historickým kořenům značky, městu Řím.

Pokud bude cílem soukromé či pracovní cesty moderní Hongkong, neváhejte navštívit novou vlajkovou loď Bulgari na adrese Shop 126, G/F, 7-25 Canton Road, Harbour City.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.