Sociální sítě
Nahoru

Chagall’s Club Restaurant odhalil menu zamilovaných

Přemýšlíte, jak strávit letošní svátek všech zamilovaných? Restaurace Chagall’s Club Restaurant má pro vás skvělý tip jak potěšit vaši drahou polovičku. Na 14.února 2015 připravila nejenom možnost rezervace privátního večera, ale také speciální valentýnské menu. A na co se můžete těšit? Například na bretaňské ústřice s mangovým vinaigretem, francouzský tatarák, tomatový krém s proužky sýru camembert, pro dámy je připravena křepelka nadívaná bylinkovou fáší s brokolicovým pyré a gratinovanými topinambur bramborami, pánové si jistě pochutnají na flank steaku pečeném do červena s pepřovou omáčkou, tympánovou cuketou a bramborami granaile. A jako sladká tečka na závěr? Perníkové parfait s ořechy a rozinkami v brandy. Celé menu pak přijde na 1 990 Kč za pár.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.