Sociální sítě
Nahoru

Dvakrát valentýnský look: Femme Fatale nebo něžná víla?

Dámy, tentokrát jsme si pro vás připravili něco speciálního. Poradíme vám, jak docílit perfektního vzhledu na den zamilovaných: Tedy vlastně ne my, ale školitelka a make-up artistka Lica Arabadzi. Chcete se stát sexy femme fatale s oslnivou elegancí, nebo dáte přednost romantickému a nevinnému looku. Oslnivá femme fatale

Není více sexy a nadčasový make-up, než černá linka a svůdné rudé rty. Tato nesmrtelná klasika dominovala již mnoha sezonám v historii. Stačí pouze vybrat správný make-up pro dokonalou pleť, linku, která se jen tak nerozmaže a červenou rtěnku, která bude slušet právě vám. Pro hedvábnou, hydratovanou a perfektně sjednocenoupleť zkuste make-up Fluid Finish značky SENSAI (1139 Kč). Plné, sexy rty vykouzlíte za pomocí rťenky Beautiful Color od Elizabeth Arden (675 Kč), odstín Red Door Red 02. Svůdný kočičí pohled snadno vytvoříte linkou Liquid Eyeliner Black značky SENSAI (1129 Kč). S touto linkou si poradí i opravdový začátečník, jelikož funguje jako plnící pero a aplikace je velice snadná. Pro dokonalý finish použijte nejnovější vůni Jean Paul Gaultier, Classique Intense (50 ml, 2290 Kč).

Něžná romantička

Pokud preferujete spíše jemné pastelové barvy, bude pro vás skvělou volbou jak svést partnera romantický look. Upřednostňujete-li svěží a přirozený make-up, potom pro vás bude tou správnou volbou Flawless Finish Perfectly Nude od Elizabeth Arden (990 Kč), který zvyšuje hydrataci a zanechává pleť v jednotném odstínu. Pro vykonturování a rozjasněné pleti zkuste Bronzer and Highliter z nové jarní kolekce Sunkissed Pearls (990 Kč) od stejné značky. Rtěnku zvolte podle nálady v pastelovém, nebo korálovém odstínu a pro přirozenější efekt jí pouze vklepejte do rtů prsty.

Make-up, text, hair: Lica Arabadzi

Foto: Jan Hronský

Všechny uvedené produkty jsou dostupné v parfumeriích Douglas.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.