Sociální sítě
Nahoru

Speciální edice modelu Suzuki S-Cross

Suzuki uvádí na trh speciální edici rodinného crossoveru S-Cross. Novinka je určena především vyznavačům moderních technologií a výjimečného vzhledu. Základem akční verze je nejvyšší nabízená specifikace Elegance s volitelným paketem Lux*. Tato kombinace sama o sobě představuje nadprůměrně vybavený rodinný vůz, v jehož výbavě nechybí luxusní prvky, jako panoramatické střešní okno, xenonové světlomety, auto stop start, dvouzónová klimatizace, parkovací senzory, bezklíčkové ovládání nebo funkce hill-hold control usnadňující rozjezd do kopce. Tato mimořádně bohatá výbava je ve speciální edici dále rozšířena o audiosystém s integrovanou navigací a zadní parkovací kameru pro snadnější parkování. Samozřejmostí je bluetooth handsfree, navíc s možností ovládat aplikace chytrého telefonu přes dotykový displej vozidla. Osobitý design speciální edice S-Cross zdůrazňuje chromované provedení masky chladiče, stejně jako chromované lemování pod bočními okny vozu.

Významnou novinkou v bohaté bezpečnostní výbavě modelu S-Cross je systém Radar Brake Support (RBS), který pomáhá předcházet nehodě při nepozornosti řidiče, případně snižuje následky střetu. Pokud systém pomocí radaru v masce chladiče detekuje vpředu jedoucí vozidlo a hrozí-li srážka, vyšle k řidiči akustické a optické upozornění. Jestliže pravděpodobnost kolize nadále roste, systém aktivuje brzdový asistent a zvýší tak brzdnou sílu při nouzovém brzdění. Pokud systém přes výše popsaná opatření vyhodnotí střet jako nevyhnutelný, začne samočinně brzdit. Tím pomáhá kolizi buď zcela předejít, nebo alespoň zmírnit její následky.

Suzuki S-Cross ve speciální edici nově nabízejí autorizovaní prodejci Suzuki za níže uvedené akční ceny. Ke každému vozu navíc zákazník získá zdarma bonus v podobě sady zimních pneumatik.

S-Cross 1,6 VVT Elegance Lux AllGrip SE 575 600 Kč

S-Cross 1,6 DDiS Elegance Lux AllGrip SE 645 600 Kč

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.