Sociální sítě
Nahoru

Carl F. Bucherer a výrobce lyží zai těží ze svého partnerství

Kvalita, výkon a inovace – to jsou pilíře zaručeného úspěchu. Na tom se švýcarský výrobce hodinek Carl F. Bucherer a výrobce lyží zai zcela jistě shodnou. Myšlenka uzavřít toto vzájemné partnerství, které bude zcela jistě prospěšné pro obě dvě strany, vznikla díky tomu, že oba dva výrobci vyznávají stejné hodnoty a filozofii. Společnost zai, která je výrobcem exkluzivních lyží a golfového vybavení, vznikla v roce 2003. Společnost zai založil velmi úspěšný návrhář lyží Simon Jacomet. Jeho cílem bylo založit společnost, která bude odpovídat vysokým standardům a požadavkům na kvalitu a design. Stejně jako Carl F. Bucherer, tak i výrobce lyží zai se vždy snažili dosáhnout dokonalosti, pokud jde o kvalitu a design. Oba dva výrobci vytvářejí díky svým vynikajícím řemeslným dovednostem velmi inspirativní mistrovská díla. Hodinky z hodinářské dílny Carl F. Bucherer jsou výsledkem výjimečného hodinářského řemesla a techniky, která se předává z generace na generaci. Stejně tak výrobce lyží zai, který velmi dovedně spojuje materiály jako je dřevo a kov, má velkou historii a tradici. Jak zai, tak Carl F. Bucherer díky svému po léta upevňovanému řemeslnému know-how, udávají směr a nastavují standardy v oblasti řemeslné výroby. Carl F. Bucherer a výrobce lyží zai nemají společné jen to, že oba dva výrobci mají velká očekávání a požadavky, pokud jde o kvalitu, ale oba dva jsou také velkými příznivci inovací. Obě švýcarské společnosti se znovu a znovu snaží redefinovat základní standardy skrze nová vývojová vylepšení. Zatímco firma Carl F. Bucherer si vytvořila jméno a prestiž hlavně díky svému výjimečnému a patentovanému strojku CFB A1000, výrobce lyží zai je světovou jedničkou, pokud jde o používání jedinečných revolučních materiálů, které pocházejí výhradně z jeho dílny. Oba dva výrobci jdou nadšeně a s vášní za svími cíli, a tak naplňují své vize. Jak výrobce lyží zai, tak Carl F. Bucherer jdou ve své práci neochvějně krok za krokem ke svému cíli. Jejich jedinečné tvůrčí cesty se potkávají v jejich vzájemném partnerství a napříště půjdou stejným směrem.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.