Sociální sítě
Nahoru

Baldinini přichází s vůněmi Parfum de Maison

Italská značka luxusní obuvi Baldinini myslí na víc, než jen na pohodlnou chůzi doplněnou originálním designem a zručností italských ševců. Právě nyní se chce podělit o další smyslný zážitek, kterým si můžete zpříjemnit život. Vůně Baldinini s názvem Parfum de Maison umějí jemným nádechem prodchnout váš domov čtyřmi okouzlujícími tóny a ještě vtisknout vašemu interiéru punc jedinečnosti.

Neopakovatelný design černých skleněných dóz, v nichž jsou usazeny kvalitní svíčky plné aróma, se stane okrasou vašeho domova. Sklenice s elegantním víčkem jsou navrženy tak, aby už na první pohled na sebe upoutaly hodnotným zpracováním a dodaly záři svíček maximální uvolňující vyznění. Variaci čtyř vůní – levandule, vanilky, dřeva a jantaru – doplňují tří velikosti svíček v dózách. Lákavou je však i samostatná bílá svíčka vyvedená v jednoduchém moderním tvaru hmotného kvádru. Voňavé doplňky pro váš domov naleznete v Baldinini buticích, které jsou pro vás otevřeny sedm dní v týdnu na Praze 1, v Havířské 5 nebo v Široké 11.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.