Sociální sítě
Nahoru

Průkopnická kolekce Victorinox pro nadcházející sezónu

Nová kolekce Victorinox je inspirována třemi generacemi rodiny Swiss Piccard, která proslula svými objevy a dobrodružnými cestami. Umělecký ředitel Christopher Raeburn do ní zahrnul několik inovativních prvků, aby dosáhl nadčasové linie, která splní i ty nejnáročnější požadavky. Oblečení proto disponuje lehkými materiály, technickými detaily, prošíváním a praktickými střihy, které vám umožní dostatek pohybu.

Pánská kolekce je rozdělena do tří částí, kdy každá z nich přináší zákazníkům nadšení z objevování dalkých koutů celého světa. Stratosféra

Linie je inspirována Augustem Piccardem a jeho poznatky z průzkumu stratosféry. Uchvátí vás především barvy, od modré až po šedou, které vyjadřují mraky, blankytné nebe a sálající slunce. Jádrem kolekce jsou konstrukční detaily, které byly převzaty z leteckých uniforem. Základní tkaninou je nylon, který se používá v horkovzdušných balonech a to především pro svou sílu jednotlivých vláken. Z něho je vyrobena bunda Monty Blouson, která kromě praktického střihu disponuje manžetovými rukávy a ramenními vycpávkami. Své místo má v kolekci i vesta Concorde ze 100% polyesteru, která připomíná lana a prošívané spáry na balonech. Svému nositeli poskytuje maximální izolaci, čímž ho udrží v teple po celý den. Cestování balonem

Kolekce je postavena na Piccardově prvním letu balonem. V lehkých materiálech, technických vymoženostech a pletených detailech můžete rozpoznat originální letecké kombinézy a balonové konstrukce. Bundy jsou vyráběny z nylonu, který zaručuje jejich maximální voděodolnost. Díky vhodně umístěným okům je dosaženo také snadného pohybu a větrání pro lidské tělo. Široké spektrum barev prezentuje zinkově žlutá, svěží zelená a několik odstínů červené.

Plachtění

Poslední část nachází podstatu v námořních plavbách Bertranda Piccarda. Modré tóny vyjadřují moře, odrážející oblohu a klid, který z nich vyzařuje. Linii dominují kostkované vzory, lněné tkaniny a voděodolné materiály. Námořní prvky jsou patrné v celé kolekci a každý z kousků je díky teplým textiliím ideální nejen při plavbách na otevřeném moři.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.