Sociální sítě
Nahoru

Emirates zahájí denní linku na Bali

Společnost Emirates, globální spojovatel lidí a míst, dnes oznámila zavedení denní linky na ostrov Bali v Indonésii. Linka bude spuštěna od 3. června 2015. Bali je se svými malebnými horami a překrásnými plážemi jedním z předních turistických cílů a nejoblíbenějším ostrovem v Indonésii. V roce 2014 ostrov přivítal více než 3,7 milionů zahraničních turistů. Nová denní linka aerolinky Emirates dále posílí spojení Bali se světem, podpoří ekonomiku ostrova a růst zdejšího turismu. Bali se stane celkově 148. destinací Emirates a rozšíří síť linek v regionu Asie a Tichomoří, která v současné době sestává z 23 destinací ve 13 zemích. Denní linka mezi Dubají a Bali bude obsluhována letadlem Boeing 777-300ER v konfiguraci nabízející dvě cestovní třídy. Nová denní linka Emirates na Bali bude odlétat z Dubaje pod číslem EK398 v 8:20 a přistane na mezinárodním letišti Denpasar na Bali ve 21:40 téhož dne. Zpáteční let EK399 bude odlétat ve 23:40 a na mezinárodní letiště v Dubaji přiletí v 5:00 následujícího dne.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.