Sociální sítě
Nahoru

Vítejte v Bubble Lounge – krásném svtě bublinek

Příjemné prostředí noblesního baru, široká nabídka kvalitních sektů z celého světa včetně špičkových šampaňských a k tomu ještě pestrý výběr zajímavých gastronomických specialit – od netradičních tataráků až po kreativní mini burgery. To vše dělá z nedávno otevřeného „champagne & sekt baru“ Bubble Lounge ideální místo, kde můžete oslavit narozeniny, strávit hezký večer s přáteli či se jen tak po práci zastavit na rychlou skleničku bublinek. Výběr je opravdu široký. Pokud si hosté nechtějí dát pravé šampaňské, jehož ceny začínají na 1 200 korunách za láhev, mohou se rozhodovat mezi velkorysou nabídkou vynikajících sektů, které jsou vyrobené tradiční šampaňskou metodou a pocházejí z řady renomovaných evropských vinařských oblastí, například z německé Mosely, francouzského Alsaska či Languedocu, ale též z Rakouska, Itálie či Španělska. Milovníci Nového světa mohou vyzkoušet bublinky z Kalifornie, Argentiny, Brazílie a Chile. A bohatá je též nabídka tuzemských vinařství, neboť výroba šumivých vín u nás zažívá velkou renezanci. Ceny sektů začínají na částce 395 korun za láhev, díky čemuž jsou dostupné pro široký okruh zákazníků. Řada sektů se navíc rozlévá na skleničku. Vedle bublinek nabízí podnik také pestrý výběr tichých vín a koktejlů, ať už z řad oblíbené klasiky, tak také novátorsky pojatých koktejlů připravených právě ze sektů. Gastronomická nabídka Bubble Lounge je připravena tak, aby ideálně doplňovala šumivá vína a současně měla reprezentativní charakter. Hosté tudíž mohou ochutnat jak krevety a mušle připravené na řadu způsobů, tak nejrůznější delikatesy včetně foie gras, uzeného lososa či zapečených šneků. Nejoblíbenějšími pokrmy jsou ovšem tataráky, které Bubble Lounge nabízí hned v několika verzích – od vegetariánského tataráku z avokáda až po hovězí tatarák připravený v italském duchu s kapary a smetanou. Zaujme také sestava tří hovězích mini burgerů, kde potěší příjemná kombinace šťavnatého masa a dalších doplňků, třeba italského sýru Pecorina s pečenou slaninou, pálivé omáčky z uzených papriček Chipotles s čedarem, či tuňákový burger s limetkou a rukolou. Pokud mají návštěvníci chuť a čas na regulérní večeři, mohou si vybrat mezi steaky, jehněčím a rybami. Za ochutnání stojí třeba vynikající steak z tuňáka v pepřové krustě, který se servíruje s pečeným ananasem ochuceným chilli a čerstvým koriandrem. Z kreativně pojatých dezertů doporučujeme cheesecake s kokosovou čokoládou a citronovou omáčkou.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.