Sociální sítě
Nahoru

Vítejte v Bubble Lounge – krásném svtě bublinek

Příjemné prostředí noblesního baru, široká nabídka kvalitních sektů z celého světa včetně špičkových šampaňských a k tomu ještě pestrý výběr zajímavých gastronomických specialit – od netradičních tataráků až po kreativní mini burgery. To vše dělá z nedávno otevřeného „champagne & sekt baru“ Bubble Lounge ideální místo, kde můžete oslavit narozeniny, strávit hezký večer s přáteli či se jen tak po práci zastavit na rychlou skleničku bublinek. Výběr je opravdu široký. Pokud si hosté nechtějí dát pravé šampaňské, jehož ceny začínají na 1 200 korunách za láhev, mohou se rozhodovat mezi velkorysou nabídkou vynikajících sektů, které jsou vyrobené tradiční šampaňskou metodou a pocházejí z řady renomovaných evropských vinařských oblastí, například z německé Mosely, francouzského Alsaska či Languedocu, ale též z Rakouska, Itálie či Španělska. Milovníci Nového světa mohou vyzkoušet bublinky z Kalifornie, Argentiny, Brazílie a Chile. A bohatá je též nabídka tuzemských vinařství, neboť výroba šumivých vín u nás zažívá velkou renezanci. Ceny sektů začínají na částce 395 korun za láhev, díky čemuž jsou dostupné pro široký okruh zákazníků. Řada sektů se navíc rozlévá na skleničku. Vedle bublinek nabízí podnik také pestrý výběr tichých vín a koktejlů, ať už z řad oblíbené klasiky, tak také novátorsky pojatých koktejlů připravených právě ze sektů. Gastronomická nabídka Bubble Lounge je připravena tak, aby ideálně doplňovala šumivá vína a současně měla reprezentativní charakter. Hosté tudíž mohou ochutnat jak krevety a mušle připravené na řadu způsobů, tak nejrůznější delikatesy včetně foie gras, uzeného lososa či zapečených šneků. Nejoblíbenějšími pokrmy jsou ovšem tataráky, které Bubble Lounge nabízí hned v několika verzích – od vegetariánského tataráku z avokáda až po hovězí tatarák připravený v italském duchu s kapary a smetanou. Zaujme také sestava tří hovězích mini burgerů, kde potěší příjemná kombinace šťavnatého masa a dalších doplňků, třeba italského sýru Pecorina s pečenou slaninou, pálivé omáčky z uzených papriček Chipotles s čedarem, či tuňákový burger s limetkou a rukolou. Pokud mají návštěvníci chuť a čas na regulérní večeři, mohou si vybrat mezi steaky, jehněčím a rybami. Za ochutnání stojí třeba vynikající steak z tuňáka v pepřové krustě, který se servíruje s pečeným ananasem ochuceným chilli a čerstvým koriandrem. Z kreativně pojatých dezertů doporučujeme cheesecake s kokosovou čokoládou a citronovou omáčkou.

Více z rubriky Bary

  • Schweppes Cocktail Week v Black Angel’s

    Dokonalé bublinky, zahraniční hvězdy, nejnovější trendy, stylové drinky, sofistikované chutě. Dospěli jste k té své? Blíží se Schweppes Cocktail Week. Od...

    Jan Pešek12.11.2019
  • V BeBop baru za silvestrovskou hvězdu

    Poslední den roku se musí pořádně oslavit. BeBop Bar v hotelu Alcron si připravil speciální silvestrovský program, během něhož se každý...

    Jan Pešek1.11.2019
  • Namíchejte si vlastní skotskou whisky

    Série zážitkových workshopů The Blend značky Chivas Regal, které umožňují nahlédnout do jedinečného světa umění míchání skotské whisky, se od podzimu...

    Marek Zelený30.10.2019
  • Bar and Books slaví 15 let existence

    Bar and Books oslavuje významné výročí svého působení v České republice, přesně před patnácti lety byl otevřen Bar and Books Týnská...

    Jan Pešek30.9.2019
  • Chivas Regal vzdává čest slavnému vítězství

    Před dvaceti lety se Manchester United, pod vedením Sira Alexe Fergusona, stal prvním anglickým týmem, který získal tzv. „Treble“, tedy trojité...

    Jan Pešek23.9.2019
  • Druhým nejvlivnějším barmanem na světě je Čech Alex Kratěna

    Prestižní britský magazín Drinks International nedávno zveřejnil výsledky ankety Bar World 100, který se zabývá těmi nejlepšími a nejvlivnějšími osobnostmi barové...

    Jan Witek6.8.2019
  • Přijďte si pro „refresh“

    Pražský Be Bop Bar skrývající se v prostorách hotelu Alcron u Václavského náměstí přichází v duchu blížícího se léta a parných...

    Jan Pešek10.6.2019
  • Českou vítězkou Chivas Masters 2019 se stala Barbora Švihlová

    Prestižní barmanská mixologická soutěž Chivas Masters, ve které se utkávají nejlepší barmani a barmanky z věhlasných podniků celého světa, zná lokálního...

    Jan Pešek4.6.2019
  • Be Bop Bar: Nová chuť dálek

    Be Bop Bar v hotelu Alcron přináší nové signature drinky a novinky mezi raritními lahvemi. Není to jen o novinkách, ale...

    Jan Pešek30.4.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.