Sociální sítě
Nahoru

Nejen poslední lyžování v Peci

Ještě jste si tuhle zimu nestihli pořádně zalyžovat, ale do Alp už se vám jet nechce? Zkuste Krkonoše. Nejenže jsou mnohem blíž, ale po jarních prázdninách je zde méně lidí, ceny jsou ještě vlídnější a lyžařské podmínky jsou pořád skvělé. Komplexnímu servisu a přátelské atmosféře, které dobře známe z Alp, se v poslední době přibližuje lyžařské středisko Pec pod Sněžkou. Sněhu je zatím dost a místní SkiResort ČERNÁ HORA – PEC je garantem dobře upravených sjezdovek. I když se jaro nezadržitelně blíží, v Peci se stále lyžuje a lyžovat ještě bude. K dispozici zde máte téměř 40 km sjezdovek na jeden skipas. Více než polovina z nich má umělé zasněžování a již druhým rokem zde mají službu SkiTour, unikátní propojení areálů na Černé hoře a v Peci, kde vás na části trati svezou dvě speciální vyhlídkové rolby. Lyžařský pobyt bez kompromisů

Kde se v Peci ubytovat, abyste mohli v klidu relaxovat, užít si wellness, dobré jídlo a pokud dorazíte s dětmi, měli i chvilku pro sebe? Doporučit můžeme hotel Horizont, který nabízí širokou paletu služeb pod jednou střechou. Součástí březnového lyžařského balíčku je třeba skipas na 4 dny, polopenze, půlhodinová masáž dle vlastního výběru, animační programy pro děti, sleva 30% na zapůjčení kompletního lyžařského vybavení, parkování na hlídaném parkovišti a další radosti… Sport i relaxace

Jistě oceníte free wi-fi v celém hotelu a pro hosty je po celý den zdarma k dispozici také bazén, vířivka, sauna či posilovna. Komu by bylo sportování na svazích málo, může si zajít na spinning, zahrát kuželky, squash či ricochet. Největší požitek pro tělo i duši však zažijete až při některé z místních masáží, zábalů, koupelí či jiných wellness procedur a v nabídce je i fyzioterapie. Čerstvý zázvorový čaj je příjemným zakončením každé procedury a chutná zaručeně výborně. Dobrodružství chuťových buněk

Po masáži člověku vyhládne, ale žádný strach. Hotel Horizont si velmi zakládá na své gastronomii, za kterou nezaostává ani barová nabídka. V repertoáru šéfkuchaře Jiřího Švestky nalezneme jak moderní gastronomii, tak i tradiční krkonošské pokrmy. Vrcholem, a to doslova, je restaurace a bar SKY CKLUB 18 v nejvyšším patře hotelu, který kromě zmíněné skvělé kuchyně a krásného výhledu nabídne i více než 50 druhů míchaných koktejlů, vybraná tuzemská i zahraniční vína a nechybí ani kvalitní whisky, koňaky či rumy …

Vše pro lyžaře i nelyžaře

Pokud dorazíte bez lyžařského vybavení, vůbec to nevadí. Horizont má vlastní a hlavně dobře vybavenou půjčovnu lyží, běžek, snowboardů ale třeba i sáněk a bobů :-). Odborně vyškolený personál vám pomůže ve výběru, vše seřídí a připraví. Pro začátečníky je lyžařská škola přímo v hotelu, nechybí ani skiservis a více snad už ani nepotřebujete. A pokud ano, vždy ochotný hotelový personál vám zajisté poradí či pomůže.

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.