Sociální sítě
Nahoru

Swarovski po boku Divine DS

V showroomu DS WORLD PARIS se od 21. března koná výstava firmy Swarovski, jejímiž slavnými krystaly je ozdoben koncepční vůz DIVINE DS. Vystaveny budou rovněž šperky umělecké ředitelky značky Swarovski Nathalie Colin a nejnovější modely značky DS, které byly před několika dny představeny na ženevském autosalonu : Nová DS 5 a DS 21 Pallas „model roku 2015“. Výstava potrvá do 10. května. Výstavní prostor DS WORLD PARIS, který před několika měsíci hostil fotografické studio Harcourt, se nyní pouští na území módy a uvítá firmu Swarovski. Návštěvníci si tu budou moc prohlédnout koncepční vůz DIVINE DS, který je ozdobený slavnými krystaly. Navíc zde bude vystavena kolekce šperků pro jaro a léto 2015 značky Swarovski. A konečně tu po nedávném ukončení ženevského autosalonu budou exkluzivně k vidění poslední novinky značky DS – Nová DS 5 a DS 21 Pallas „model roku 2015“. Tento koncepční vůz, který byl odhalen v roce 2014 na pařížském autosalonu, v sobě soustřeďuje genový základ značky i její budoucnosti. V modelu, který vznikl v pařížských ateliérech, se spojuje elegance a technologie. Je pro něj typický kompaktní čtyřdveřový tvar velmi ladného stylu, který posilují výrazné grafické prvky. Interiér nabízí zcela nové odvážné uspořádání. Technologický koncept DIVINE DS je opatřen laserovými světlomety, zadním víkem pokrytým malými ploškami, které se zvedají a zvyšují tak aerodynamiku vozu, kamerou přenášející obraz prostoru za vozem do kabiny, zcela digitálním „kokpitem».

U vozu DIVINE DS se v premiéře objevuje koncepce „Hypertypage“ – nabídka tří různých vzájemně vyměnitelných čalounění, z nichž každé je něčím výjimečné a jedinečné: „Parisienne Chic“, „Mâle“ a „Fatale Punk“. „Parisienne Chic“ je pozvánkou do světa pařížské elegance, používají se zde materiály z prostředí Haute Couture, verze „Fatale Punk“ ztělesňuje odvážnější dimenzi, interiér je tmavší a více ve stylu glamour. Dominuje zde velmi černá kůže, která působí jako čalouněná a je posetá krystaly. Všechny tyto interiéry jsou v DS WORLD PARIS k vidění.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.