Sociální sítě
Nahoru

Four Seasons Hotel Prague pořádá gala večeři s Českou filharmonií

Hotel Four Seasons Prague hostí v úterý 14. dubna ve své restauraci CottoCrudo již druhou charitativní večeři pro Nadační fond Pink Bubble. Partnerem této akce se nově stává Česká filharmonie, která podpoří průběh slavnostního večera.

Říká se, že hudba umí léčit a já jsem osobně velmi potěšen, že to můžeme takto konkrétně dokázat,“ uvedl generální ředitel České filharmonie David Mareček, který se za doprovodu několika hudebníků České filharmonie sám představí jako klavírista. Přítomní hosté si budou moci vychutnat speciální čtyřchodové menu, připravené pro tuto jedinečnou událost šéfkuchařem restaurace CottoCrudo, Lucou De Astisem. Cena vstupenky je 2 500 Kč na osobu.

V rámci charitativní večeře se uskuteční tichá aukce, prostřednictvím které budou moci hosté věnovat finanční prostředky do sbírky pro Nadační fond Pink Bubble. Jeho posláním je podpora mladých lidí trpících onkologickými onemocněními v průběhu léčby, rekonvalescence a při návratu do běžného života. Partnery tiché aukce jsou společnosti Brioni, LBM Luxury Brand Management, Laurent-Perrier, Sephora a Dermalogica.

Jsme velice rádi, že můžeme prostřednictvím spolupráce s Pink Bubble pokračovat v podpoře mladých lidí bojujících s onkologickým onemocněním. Pevně věřím, že navážeme na úspěch prvního ročníku této akce a podaří se nám pro Nadační fond získat co nejvíce finančních prostředků,“ řekl René Beauchamp, generální ředitel hotelu Four Seasons Prague, a dodal: „Společnost Four Seasons se dlouhodobě věnuje podpoře výzkumu rakoviny a onkologických pacientů, proto jsme rádi, že můžeme těmto aktivitám dát lokální rozměr.“

Zájemci o účast na slavnostní večeři mohou kontaktovat restauraci CottoCrudo na rezervace@cottocrudo.cz nebo tel. +420 221 426 880.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.