Sociální sítě
Nahoru

Nový kávovar, který bude odrazem osobnosti

Společnost Nespresso se ustavičně snaží umocnit zážitek z kávy inovativními kávovary a špičkovým designem. Nyní uvádí na trh nový kávovar Pixie Clips, který využívá trendu personifikace a povyšuje tuto snahu na novou úroveň. Dosahuje toho vyměnitelnými bočními panely, s jejichž pomocí můžete přizpůsobit kávovar svému stylu či aktuálním designovým trendům.

Díky jednoduchému upínacímu systému je změna stylu kávovaru úplná hračka. Vyberte si ze široké řady vyměnitelných krytů a vdechněte svému kávovaru nový život tak rychle, jako byste se sami převlékli do nových šatů.

Všechny kávovary společnosti Nespresso jsou navrženy tak, aby doplňovaly a zvýrazňovaly aroma, cremu a chuť jakéhokoli Grand Cru od firmy Nespresso. Stačí zmáčknout tlačítko a nejnovější kávovar Pixie Clips vytvoří dokonalý zážitek z kávy, a přitom bude díky široké paletě bočních panelů odrážet vaši představu o designu. Přáli jste si více a Nespresso vám to dalo; personalizovaný design, výjimečnou chuť a pohodlí, to vše v jednom kávovaru.

Kávovar Pixie Clips se dodává se dvěma páry výměnných bočnic, ale tím zábava nekončí. V Nespresso boutiques či online na nespresso.com bude k dostání celkem 12 dalších párů bočních panelů: popové, umělecké, elegantní či hi-tech; stačí si vybrat a stylizovat podle svých představ – možností je celá řada!

Kávovar Pixie se vyznačuje dvěma programovatelnými tlačítky na velikost šálku, aby mohl podávat espresso či lungo jak se patří. Na skládací podstavec šálku se navíc vejdou různě velké šálky, takže si milovníci espressa i kávy s mlékem přijdou na své. Nový kávovar Pixie Clips se dvěma páry panelů (černý & citronově žlutý neon či bílý & korálově červený neon) stojí 3 990 Kč a prodává se ve všech Nespresso boutiques po celém světě, dále pak na internetových stránkách společnosti Nespresso, v Centrech pro péči o zákazníka Nespresso a u vybraných obchodních partnerů. Zdobné kryty lze zakoupit zvlášť prostřednictvím všech kanálů Nespresso. Zákazníci si mohou vybrat z celkem 12 originálních krytů, přičemž pár bude stát od 499 do 999 Kč podle povrchu.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.