Sociální sítě
Nahoru

V salonu Papilio vaši pleť po dlouhé zimě opět rozzáří

Po zimním období, kdy na naši pleť nepříznivě působil mráz a vítr, bychom o ni měli více pečovat. Pokožku je důležité správně hydratovat a dodat jí potřebné živiny. Svěřte se do rukou odborníků z pražského salonu Papilio, sídlícím v ulici Odborů 289/10, kde se o vás královksy postarají. Jarní ošetření zahrnuje jedinečnou kosmetiku Biologigue Recherche a začíná přípravnou fází: očištěním obličeje a krku okysličujícím mlékem Lait Oxygénant VIP O2 a exfoliací/hydratací pomocí Lotion P50. Znovu vybalancovaná pleť je pak připravena na aplikaci Complex Restructurant et Lissant doplněného modelační masáží. Pleť je osvěžena, vyhlazena, a tonizována. Okamžitě rozzáří pleť a poskytuje dlouhotrvající hydrataci.

Cena ošetření, 120 minut: 2 990 Kč

Historie značky Bioloqique Recherche

Yvan, Josette a Philippe Allouche, biolog, fyzioterapeutka a doktor, kombinující svoje know-how a nadšení pro vec, napsali unikátní a visionářskou stránku v historii kosmetické péce. Pred 30 lety, když byla spolecnost založena, fungovala jako výzkumná a vývojová laboratoř, jejímž jediným zameřením byl vývoj výrobku pro profesionály nespokojené s produkty vyskytujícími se v té době na trhu. Dnes má Biologique Recherche pověstný věhlas díky ohromující efektivitě produktu, založených na vědeckém přístupu k péči o pleť. Používá výhradně ryzí, koncentrované ingredience v původním stavu, stejně tak i inovativní a přesné postupy a procedury. Philippe Allouche, lékař, projevil již v mládí zájem o naprosto rozdílný přístup svých rodičů ke kosmetické péči. Na počátku tohoto století postupnš převzal od svého otce Yvana kreativní část firmy.

Jeho zkušenost z interní medicíny jej vybavila komplexním přístupem k pleti, jakož to orgánu prřmo propojenému se všemi ostatními vitálními funkcemi těla. Navíc mu jeho práce na jednotce intenzivní péče poskytla kvalifikaci odborně posoudit reakce orgánu na stres. Dnes dávají jeho zkušenosti všem specifickým technikám Biologique Recherche zcela nové dimenze.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.