Sociální sítě
Nahoru

Pošlete své dospělé děti s jejich partnery na víkendový kurz stolování

Blíží se jeden z nejoblíbenějších měsíců v roce, vše rozkvétá, sluníčko svítí a nejenom vy máte spoustu chuti do života, ale také vaše děti, kterým už 18 odzvonilo a mohou se těšit všem krásám života. No a právě 1. května, tedy za měsíc, můžete potěšit jejich chuťové buňky a vše spojit s pobytem v neporušené přírodě Beskyd a to dokonce s wellness relaxací. Pokud chcete nadchnout své potomky ke kvalitní gastronomii a toužíte po tom, aby se dozvěděli více o etiketě stolování, pak nesmějí chybět na gurmánské akci Spa hotelu Lanterna na téma Prvního máje, a to navíc s možností strávit zde krásný prodloužený víkend. Čeká je degustace pokrmů a vín ve společnosti odborníka na gastronomii Alexandra Burdy. Během 3 – 4 hodinového programu ochutnají vybrané speciality kuchařů, čeká je také degustace vín se sommeliérem a vedle etikety stolování se od Alexandra Burdy zábavnou formou dozví i spoustu dalších zajímavých informací týkajících se zásad správného stolování i světové kuchyně. Ubytování s degustačním programem jim nabízí čtyřhvězdičkový horský Spa hotel Lanterna. Díky poloze nad typickým valašským údolím, stranou běžného ruchu, je skutečnou oázou klidu pro ty, kteří chtějí nerušeně relaxovat a „vyčistit si hlavu“. Hotel se nachází uprostřed Chráněné krajinné oblasti Beskydy ve Velkých Karlovicích ve Zlínském kraji. Pyšní se komorní atmosférou, perfektním servisem, přívětivým personálem, vyhlášenou gastronomií s důrazem na krajové speciality a především bohatou nabídkou dalších služeb zaměřených na wellness a zdravý životní styl.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.