Sociální sítě
Nahoru

Přijďte se nechat hýčkat do Babor Beauty Spa

Luxusní kosmetika Babor není žádným nováčkem. Už v roce 1955 nechal Dr. Michael Babor registrovat svůj první produkt. V současnosti sídlí firma v německých Cáchách a je rodinnou společností s vlastním vývojem a výzkumem. Kosmetika se stala žádanou a oblíbenou po celém světě a dnes má zastoupení již v 63 zemích naší planety. V roce 1993 přišla i do České republiky. Začátkem podzimu jsme se dočkali otevření nového luxusního kosmetického salonu také v Praze 1, a to v ulici Klimentská 1216/46 (vchod z Petrské ulice). V nedávno otevřeném salonu je možné zakoupit veškerou kosmetiku společnosti Babor. Samozřejmostí je odborná konzultace při výběru jak s pečující tak i dekorativní kosmetikou. Produkty můžete na místě po vyzkoušení zakoupit. Tento salon ale není pouze prodejním místem. Můžete se sem přijít zrelaxovat a odpočinout. Salon nabízí také ošetření pleti, které zahrnuje: odlíčení, úpravu obočí, zahřívací masku, hloubkové manuální čištění, peeling, tonizaci pleti, ampuli dle typu pleti, masáž za použití výživného krému, masku, závěrečnou úpravu a denní líčení. Cena za ošetření dle typu pleti od 1 290 Kč. Více informací přímo na webu Babor Beauty Spa.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.