Sociální sítě
Nahoru

Krušovice přivítají rallye veteránů

Královský pivovar Krušovice se chystá na ojedinělou událost – a na své si tentokrát přijdou především fandové veteránů. Přímo v areálu, v sobotu 25. dubna proběhne veteránská rallye 7 CASTLES TRIAL a brány pivovaru budou otevřené pro širokou veřejnost. Vozy budou na nádvoří k prohlédnutí od 12:00 do 14:00 hodin. Návštěvníci se mohou těšit nejen na krušovické pivo po dojezdu etap, ale také na exkurzi do výrobních prostor pivovaru. Veteránská rallye je přitom jen první z aktivit, které letos v pivovaru připravují.

První ročník rallye 7 CASTLES TRIAL s mezinárodní účastí se pojede ve dnech 24. a 25. dubna a Krušovice jsou jedním z hlavních partnerů této akce. Trasa bude dlouhá zhruba 260 kilometrů a povede přes sedm více či méně známých hradů a zámků v Praze a Středočeském kraji. „Na rallye se chystá tým Škoda Classic s pěti vozy, z nichž nejstarší je model Škoda 645 z roku 1932, který je jinak k vidění pouze v expozici Škoda Muzea. Trasu pojede i deset historických vozů Porsche, kterým vévodí model 365 Speedster z roku 1955. Na startovním poli nebudou chybět ani skvosty značek Ferrari, Jaguar, Mercedes či BMW,“ řekl vedoucí organizačního týmu Jan Blažek. Přihlásit se mohou vozy vyrobené do roku 1990. Královský pivovar Krušovice jako jeden z hlavních partnerů se podle organizátorů k rallye skvěle hodí také díky své bohaté historii. Na konci tzv. Královské etapy se proto přímo v areálu pivovaru uskuteční test přesnosti a časová zkouška, a to v sobotu 25. dubna přibližně od 11:30 do 14:00 hodin. Účastníci i veřejnost dále mohou využít příležitosti a vydat se na exkurzi po pivovaru. Celý areál pivovaru bude otevřen od 10:00 do 19:00 hodin.

Akce především pro fajnšmekry starých aut je přitom jen jednou z aktivit, které Královský pivovar Krušovice chystá. Novou tvář dostanou i Dny otevřených dveří – uskuteční se hned tři, a to v termínech 27. června, 25. července a 8. srpna 2015. V letošním roce si pivovar přichystal aktivity odlišné od těch z předchozích let. Plánované akce veřejnosti co nejvíce přiblíží pivovar, a blíže tak představí královskou značku Krušovice.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.